Κατηγορίες
Διάφορα

Αγγλία : Έλληνας είχε στοίβες με χρήματα στο σπίτι που έφταναν μέχρι το ταβάνι!

Μυστήριο καλύπτει μια βίλα Έλληνα κροίσου στην Μεγάλη Βρετανία…

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον μυστηριώδη Έλληνα ιδιοκτήτη μιας πολυτελούς έπαυλης έξω από το Λονδίνο, με την οικογένειά του να λέει πως συνήθιζε να έχει πολλά λεφτά στο σπίτι του.

Πριν από δύο ημέρες, η Daily Mail αναφέρθηκε εκτενώς στην πολυτελή έπαυλη του Έλληνα, που δείχνει να «πάγωσε» στον χρόνο με την ξαφνική και μυστηριώδη εξαφάνιση της οικογένειας. Και τώρα η οικογένειά του, λέει πως ο 70χρονος Αθανάσιος Ταχμιτζής, απολάμβανε τον τρόπο ζωής ενός εκατομμυριούχου από τις επενδύσεις του σε ακίνητα.

Ο γαμπρός του, Γκόρντον Μεϊκλτζόν, είπε ότι ο Ταχμιτζής ζούσε μια τόσο μυστηριώδη ζωή που δεν ήταν καν σίγουρος τι δουλειά έκανε. Όπως δήλωσε στην The Sun, του άρεσαν «τα μεγάλα σπίτια, τα φανταχτερά αυτοκίνητα και τα πολυτελή ρούχα» αλλά ισχυρίζεται πως ήταν όλα «για τα μάτια του κόσμου». Όπως λέει, ο Έλληνας επιχειρηματίας, γνωστός ως Θάνος, νοίκιαζε πολυτελή αυτοκίνητα για να εντυπωσιάσει την οικογένειά του, αλλά όταν επέστρεφε σπίτι, προτιμούσε να οδηγεί ένα σαράβαλο.

ELLINAS2

Η μυστηριώδης ξαφνική αποχώρηση της οικογένειας

Οι φωτογραφίες του τεράστιου σπιτιού του κοντά στο Κινγκς Λάνγκλεϊ έξω από το Λονδίνο, κυκλοφόρησαν την Δευτέρα, και δείχνουν την ξεθωριασμένη δόξα του εγκαταλελειμμένου αρχοντικού.

Οι γείτονες έχουν μείνει με την απορία σχετικά με το τι οδήγησε τον Έλληνα επιχειρηματία να εγκαταλείψει έτσι ξαφνικά το σπίτι του – αφήνοντας πίσω του έπιπλα, κοσμήματα, ρούχα διάσημων σχεδιαστών και ένα πανάκριβο αμάξι Bentley. Ένα ρολόι κολλημένο στον χρόνο διακρίνεται επάνω σε ένα κομοδίνο, ενώ ρούχα διάσημων σχεδιαστών όπως Yves St Laurent, Gucci και Louis Vuitton, είναι στοιβαγμένα σε ράγες σε ένα από τα υπνοδωμάτια της πολυτελούς έπαυλης.

«Του άρεσαν τα μεγάλα σπίτια, τα φανταχτερά αυτοκίνητα και τα πανάκριβα ρούχα»

Όπως δήλωσε ο γαμπρός του στην Sun: «Τον γνωρίζω για περισσότερο από 40 χρόνια και ήταν πάντα ο ίδιος. Του άρεσαν πάντα τα μεγάλα σπίτια, τα φανταχτερά αυτοκίνητα και τα πανάκριβα ρούχα – ήθελε να επιδεικνύεται. Οδηγούσε πολυτελείς Mercedes, τις οποίες νοίκιαζε για μερικές ημέρες, για να εντυπωσιάζει τους συγγενείς όταν τους επισκεπτόταν. Αλλά όταν επέστρεφε στο σπίτι, οδηγούσε ένα σαράβαλο. Πριν μετακομίσει σε αυτό το σπίτι στο Κινγκς Λάνγκλεϊ, ζούσε σε ένα πολύ πιο εντυπωσιακό αρχοντικό κοντά στο Μπόρνμουθ».

Ο Μεϊκλτζόν, ένας συνταξιούχος ειδικός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που ζει τώρα στο Καρμαρθενσάιρ της νοτιοδυτικής Ουαλίας, είπε ότι γνώρισε για πρώτη φορά τον Ταχμιτζή στα τέλη της δεκαετίας του 1970 όταν άρχισε να βγαίνει με την κουνιάδα του Έλληνα επιχειρηματία Μάντι Ρις, όπως λεγόταν τότε. Ο Ταχμιτζής ζούσε με την σύζυγό του Σάρον και την νέα τους οικογένεια σε ένα διαμέρισμα στο Σεντ Τζονς Γουντ, στο βόρειο Λονδίνο.

ELLINAS5

Στοίβες τα χρήματα στο σπίτι – Έφταναν μέχρι το ταβάνι

Ο Μεϊκλτζόν πρόσθεσε: «Ένα βράδυ μας ρώτησαν εάν θα μπορούσαμε να φροντίσουμε τα μικρά τους παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που τους γνώρισα, αλλά ο Θάνος δεν ήταν και πολύ ομιλητικός. Δεν ήταν ποτέ. Δεν περνούσαν ούτε ένα βράδυ μαζί ως ζευγάρι, με την Σάρον να βλέπει τους φίλους της και τον Θάνο έξω, ένας Θεός ξέρει πού. Εκείνο το βράδυ, ένας από τους γιους του είχε κολικούς και η Μάντι με ρώτησε αν θα με πείραζε να πάω στην κρεβατοκάμαρα του αγοριού για να τον παρηγορήσω που πονούσε. Πήγα, λοιπόν, στην κρεβατοκάμαρα και στην κορνίζα του τζακιού υπήρχαν περισσότερα χρήματα από όσα είχα δει ποτέ στην ζωή μου. Υπήρχαν δεκάδες χιλιάδες χαρτονομίσματα. Ήταν κυρίως χαρτονομίσματα των 10 λιρών στοιβαγμένα τόσο ψηλά που έφταναν σχεδόν στο ταβάνι».

dikaiologitika.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected