Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι πρώτες κινήσεις για τον Πανναξιακό και η εμπιστοσύνη στους γηγενείς

Μπορεί ο κόσμος του Πανναξιακού να βρίσκεται σε αναμονή της αυριανής (Κυριακή 24/5) γενικής συνέλευσης του συλλόγου που θα γίνει στις 11:30 στο ΔΑΚ Νάξου και θα κρίνει πολλά για τις μελλοντικές κινήσεις και τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ΄Εθνική, όμως παράλληλα με αυτό υπάρχουν και οι απαραίτητες κινήσεις που αφορούν τον σχεδιασμό.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, οι διοικούντες του πρωταθλητή Κυκλάδων βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με άτομα που είναι απαραίτητα για την επόμενη ημέρα, όπως χορηγοί, υποψήφια μέλη του νέου Δ.Σ., αλλά και ποδοσφαιριστές.

Μία τέτοια συνάντηση είχε απόψε και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Κάρλοβιτς με 5 ποδοσφαιριστές που εκτός απροόπτου θα βρίσκονται στο ρόστερ την επόμενη αγωνιστική σεζόν, σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται ο Πανναξιακός.

Ο λόγος για τους εικονιζόμενους στη φωτογραφία, Γιάννη Ζανελάρη, Γιάννη Βαλέττα, Κώστα Βιλαντώνη, Μανόλη Ανεβλαβή και Νίκο Βαθρακοκοίλη.

Οι πρώτες κινήσεις δείχνουν ότι το πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να έχει στο ρόστερ ντόπιους και ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στην ομάδα και από εκεί και πέρα να γίνουν κάποιες προσεκτικές κινήσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected