Κατηγορίες
Αθλήματα

Ενθαρρυντικά τα νέα από Γαλλία, πιθανό να διεξαχθεί με κόσμο το Roland Garros

Μπορεί το Roland Garros να έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει αυτές τις ημέρες υπό κανονικές συνθήκες, ωστόσο τα νέα που έρχονται από τη Γαλλία είναι ενθαρρυντικά.

Όπως αναφέρει το tennisnews, οι πιθανότητες το τουρνουά να διεξαχθεί το 2020 αυξάνονται και αφετέρου η γαλλική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρχει και κοινό στους αγώνες.

Θυμίζουμε πως το Roland Garros ήταν προγραμματισμένο για να ξεκινήσει χθες κανονικά, αλλά η επέλαση του Covid-19 τους τελευταίους μήνες σε όλο τον κόσμο το έκανε αδύνατο. Το Grand Slam του Παρισιού αναβλήθηκε και μεταφέρθηκε προς το παρόν στο τέλος του Σεπτεμβρίου (20 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου).

Τα τελευταία νέα που έρχονται από τη Γαλλία είναι θετικά και δείχνουν ότι οι πιθανότητες να διεξαχθεί το φετινό Roland Garros, έστω και εκείνες τις ημερομηνίες, είναι αρκετά καλές, παρά τις πολλές απαισιόδοξες προβλέψεις εντός της κοινότητας του τένις, που υποστηρίζουν πως είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει φέτος το tour.

Η Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας μάλιστα, πιστεύει πως είναι πιθανό το τουρνουά να μπορέσει να υποδεχτεί και θεατές, οριοθετώντας την προσέλευση του κόσμου στα 5.000 άτομα ανά ημέρα, δεδομένου ότι τα τρια μεγαλύτερα γήπεδα του Roland Garros έχουν συνολική χωρητικότητα 25.000 θεατών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected