Κατηγορίες
Super League 1

Γιόσιπ Μίσιτς: «Υπέγραψα ήδη στον ΠΑΟΚ»

O Γιόσιπ Μίσιτς δήλωσε πως έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μίσιτς αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον «δικέφαλο» σε συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του, τονίζοντας επίσης πως θα ζητήσει άδεια για να πάει να δει την κόρη του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το συμβόλαιο του ο Μίσιτς τόνισε:

«Στην Ελλάδα παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου. Απολαμβάνω την Θεσσαλονίκη και θα ήθελα πολύ να μείνω. Οι οπαδοί με αγαπάνε και λόγω των επιδόσεων μου, μου έδωσαν το παρατσούκλι «Mr Vertical». Μπορεί να είμαι προς το παρών δανεικός αλλά ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να με αγοράσει για δυο εκατομμύρια ευρώ. Έχω ήδη υπογράψει για την επόμενη χρονιά με τον ΠΑΟΚ και πλέον περιμένω τις δυο ομάδες να ολοκληρώσουν το δικό τους κομμάτι. Η ρήτρα έχει ισχύ μέχρι τα τέλη Ιουνίου».

Για την γέννησης της κόρης του:

«Την προηγούμενη Παρασκευή η γυναίκα μου γέννησε την κόρη μας. Πλέον ο 1,5 ετών γιος μας έχει αδερφή. Λυπάμαι που δεν ήμουν εκεί λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, ούτε στο πρώτο μας παιδί ήμουν εκεί γιατί έπαιζα στη Σπόρτινγκ. Θα ζητήσω άδεια από την ομάδα για να επισκεφθώ την οικογένειά μου στην Κροατία αυτό το σαββατοκύριακο και αν δεν τα καταφέρω θα το κάνω μετά το πρώτο ματς της χρονιάς με τον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαββίδης: Τρελάθηκε με τις φήμες για Μενσά ο Γιώργος!

Για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Μίσιτς είπε:

«Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με 14 βαθμούς διαφορά. Μας πήραν επτά βαθμούς λόγω της υπόθεσης με την πολυϊδιοκτησία. Βλέπουμε την ευκαιρία για έναν τίτλο, με το Κύπελλο όπου και εκεί αντίπαλός μας είναι ο Ολυμπιακός. Κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι εντός με 3-2 και τώρα περιμένουμε τον επαναληπτικό».

Για το αν η κανονικότητα στη ζωή έχει επανέλθει στην Ελλάδα:

«Ναι σταδιακά επιστρέφει, ανοίγουν μαγαζιά και καφέ. Η ομάδα μου προπονείται εδώ και τρεις εβδομάδες, νωρίτερα κάναμε ατομικές προπονήσεις. Εκείνο το διάστημα η οικογένειά μου ήταν στην Θεσσαλονίκη και ήταν πιο εύκολο με την απομόνωση. Η γυναίκα μου όμως ήταν σε προχωρημένο στάδιο και έπρεπε να γυρίσει σπίτι ένα μήνα αργότερα, οπότε τώρα είμαι μόνος μου στην Ελλάδα».

*Απόδοση : Sportime

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected