Κατηγορίες

Κυπελλούχος Ξάνθης ο Ορφέας

Μετά από διαδικασία κλήρωσης λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό ο πολυνίκης του θεσμού Ορφέας Ξάνθης κατέκτησε το 11ο κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης στην ιστορία του.

Όπως αναφέρει το thrakisports, σε μια σύντομη διαδικασία στα γραφεία της Ένωσης στην Θεμιστοκλέους με παρουσία λίγου κόσμου αλλά χωρίς πολλα μέτρα αποστάσεων και μάσκες αν και σε κλειστό χώρο, ο Ορφέας ήταν ο μεγάλος τυχερός και στις δύο κληρώσεις στις οποίες συμμετείχε.

Αρχικά επικράτησε του Αβάτου στην κλήρωση του ημιτελικού, οπου ο Ορφέας ειχε το Νο1 και το Άβατο το Νο2. Ετσι συνάντησε στον τελικο τον Ηρακλή Ζυγού που είχε αναδειχθεί νικητής με το μπαλάκι Νο2 νωρίτερα από τον άλλο ημιτελικό με την Ασπίδα. Στον τελικό ο Ορφέας είχε το Νο2 αυτή τη φορά, βγήκε αυτό και αναδείχθηκε κυπελλούχος της σεζον 2019-2020.

Ετσι επαναλαμβανει έστω και με αυτόν τον τρόπο την περσινή του κατάκτηση (φωτο από την απονομή σε αυτήν) και θα εκπροσωπήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης στο Κύπελλο Ελλάδος. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν δηλώσει συμμετοχή, τότε δικαίωμα θα έχει ο φιναλίστ Ηρακλής Ζυγού ενώ επόμενος αναπληρωματικός θα είναι ο Άρης Αβατου που νίκησε στον “μικρό τελικό” την Ασπίδα.

Η απονομή του 11ου κυπέλλου που θα κοσμεί την τροπαιοθήκη του Ορφέα Ξάνθης θα γίνει στην τακτική Γενική Συνέλευση της Ενωσης Ποδοσφαιρικων Σωματείων Ξάνθης, κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected