Κατηγορίες
Super League 1

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Άρης έκανε πρόταση στον Ματέο Γκαρσία

Δεν αποκλείεται μετά από απουσία του ενός χρόνου, να δούμε ξανά τον Ματέο Γκαρσία στην Ελλάδα!

Όπως αναφέρει το sportime.gr, έκανε επίσημη πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα, όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής, για να τον αποκτήσει το προσεχές καλοκαίρι!

Το όνομα του παίκτη το προηγούμενο καλοκαίρι είχε γίνει… σήριαλ! Τη σεζόν 2018-19 τον είχε ο Άρης ως δανεικό από τη Λας Πάλμας

Κάνοντας με τους «κίτρινους» μία καλή σεζόν και για αυτό είχε προσελκύσει και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Επίσης και ο Άρης ήθελε να τον κάνει δικό του, με αγορά από τους Ισπανούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν φτάσει κοντά στην απόκτηση του Αργεντίνου εξτρέμ, αλλά τελικά ο ίδιος αποφάσισε να πάει στη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Σέρβοι είχαν κάνει την οικονομική υπέρβαση και τον πήραν από τη Λας Πάλμας. Οικονομική υπέρβαση για τα δικά τους δεδομένα. Και μάλιστα βρέθηκε αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

Φαίνεται όμως πως στον Άρη δεν ξέγραψαν ποτέ τον παίκτη και τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Για αυτό και θέλουν να τον κάνουν και πάλι δικό τους!

Με τη διοίκηση της ομάδας να προχωράει σε επίσημη πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα, ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ! Η ομάδα της Σερβίας δεν έχει απαντήσει, τουλάχιστον για την ώρα, και αναμένονται εξελίξεις.

Από πλευράς του ο Άρης δείχνει ότι προχωράει το θέμα των μεταγραφών όπως ακριβώς έχει σχεδιαστεί. Βγάζοντας έτσι και μία αισιοδοξία όσον αφορά το θέμα του ban από τη FIFA.

Μία εξέλιξη για τον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα στην οποία είχε αναφερθεί το Sportime από τις 4/5, όταν είχε γραφτεί «Πρόταση στον Ματέο Γκαρσία!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected