Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σημαντικό deal με Γιώργο Σιδηρόπουλο η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Σιδηρόπουλο ανακοίνωσε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή των πρωταθλητών της ΕΠΣ Θράκης.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός από την Κομοτηνή, πρωταθλήτης και κυπελλούχος της ΕΠΣ Θράκης με Δόξα Προσκυνήτων και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην φιλόδοξη την φετινή χρονιά Δόξα Γρατινής. Στο Ν. Σιδηροχώρι θα βρει αρκετούς φίλους και συμπαικτες όπως ο Βάσκος (φώτο) και Δραγανίδης.

Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος θεωρείται από τους κορυφαίους στόπερ του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ροδόπης, έχοντας κατακτήσει τρόπαια με τις κορυφαίες τότε ομάδες των κατηγοριών της ΕΠΣ Θράκης εκείνης της χρονικής περιόδου.

Ο Κομοτηναίος σέντερ και πλάγιος μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Παναγιώτη Γκουτσίδη και για 3 χρόνια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League. Ακολούθησε το Κόσμιο (Γ’ Εθνική), ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και οι Προσκυνητές όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική και το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης, ενώ το 2018-19 αποτέλεσε βασικό μέλος του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, με τον οποίο κατέκτησε και το νταμπλ. Την φετινή χρονιά αγωνίζονταν στην Δόξα Γρατινής, που είχε αρκέτα μεγάλες βλέψεις την φετινή σεζόν. Έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Region’s της ΕΠΣ Θράκης.

Η ανακοίνωση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου: 

*με στοιχεία από το thrakisports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected