Κατηγορίες
Αθλήματα

Νέο super deal με Ρέινα η ΑΕΚ!

Έναν ακόμα σπουδαίο αθλητή θα προσθέσει σύμφωνα με πληροφορίες στο ρόστερ της η ΑΕΚ, δίνοντας της ακόμα μεγαλύτερη δυναμική.

Όπως αναφέρει το e-handball, η Ένωση φαίνεται πως έχει δώσει τα χέρια με τον Ισπανό αριστερόχειρα ίντερ Λουις Φελίπε Χιμένεθ Ρέινα.

Ο 31χρονος Ισπανός πέρασε από τον Ολυμπιακό την σεζόν 2018-2019 και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με 94 γκολ σε 29 ματς πρωταθλήματος, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του νταμπλ.

Την περσινή σεζόν ο αθλητής αγωνίστηκε στην Μπαλατονφουρέντι της Ουγγαρίας, όπου σημείωσε 37 γκολ σε 20 ματς.

Το βιογραφικό του είναι σπουδαίο με παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε ισχυρές Ισπανικές ομάδες, ενώ έχει παίξει και στην Γαλλία.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για αθλητή υψηλού επιπέδου με έφεση στο σκοράρισμα και ηγετικά χαρακτηριστικά που τα είδαμε και στην Ελλάδα.

Εφόσον ολοκληρωθεί η προσθήκη του Ισπανού η ΑΕΚ θα κλείσει με εξαιρετικό τρόπο την δεξιά της πλευρά, αφού θα έχει Τζηρά- Αραμπατζή στα εξτρέμ και Ρέινα- Μπουνέτα στα ίντερ.

Είναι προφανές ότι στην ΑΕΚ έχουν «επενδύσει» στην συνεργασία των Ισπανών σε νευραλγικές θέσεις, έχοντας ρίξει «δίχτυα» στην αγορά της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Η Ένωση κατέληξε στις δύο θέσεις των ξένων με Κοσάνοβιτς και Λέμος, κάτι που σημαίνει πως έχει δικαίωμα να αποκτήσει από εδώ και πέρα μόνο κοινοτικούς, άρα ο δεύτερος τερματοφύλακας δεν μπορεί να είναι ο Άρσιτς που θα μείνει ελεύθερος.

Από κει και πέρα η ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν θα κρατήσει στην περιφέρεια τους Νικολαϊδη και Δομπρή.

Στα εξτρέμ ο Ζαμπούνης υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σταματήσει και να αποκτηθεί κοινοτικός από το… πάνω ράφι.

Στα πίβοτ η τριάδα θα είναι Χιμένεθ, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος και ο Γιόσμου πιθανότατα θα αποχωρήσει, ενώ ο Μωραϊτης υπάρχει ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός.

Τέλος στην περιφέρεια ίσως γίνει άλλη μία μεταγραφή κοινοτικού, αν βρεθεί κάτι αρκετά ενδιαφέρον.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected