Κατηγορίες

Στέλλα Μουζάκη για το γυναικείο ποδόσφαιρο : “Συζητείται πλέον η ιδέα να οργανώσουμε μόνοι μας το επόμενο πρωτάθλημα ως Λίγκα ή ως Ένωση”

Η εκπρόσωπος της γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου σε ραδιοφωνικές της δηλώσεις ανέφερε τις προθέσεις του γυναικείου ποδοσφαίρου να αποσχιστεί από την ΕΠΟ με δική του Ένωση!

Η υπεύθυνη του Ατρόμητου, Στέλλα Μουζάκη, μιλώντας για το θέμα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ επισήμανε για:

Τις βλέψεις του γυναικείου ποδοσφαίρου: “Δεν ανάγονται στην σφαίρα της φαντασίας αλλά είναι πραγματικότητα η ιδέα για νεα δομή λειτουργίας του γυναικείου πρωταθλήματος στην χώρα μας. Η αναδιάρθρωση δε, που εισηγήθηκε ο κ Χατζησαρόγλου, η οποία επικυρώθηκε στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, ήταν η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι. Ναι συζητείται ευρέως από πολλούς και κυοφορείται πλέον η ιδέα ώστε να οργανώσουμε μόνοι μας το επόμενο πρωτάθλημα ως Λίγκα ή ως Ένωση. Οι νομικοί μας επεξεργάζονται την κατάλληλη φόρμουλα έτσι ώστε όλα να εξελιχθούν μέσα στο πλαίσιο των κανόνων του αθλήματος.”

Την ΕΠΟ: “Δεν θέλουμε να συγκρουστούμε με την ΕΠΟ. Θέλουμε να προοδεύσει το γυναικείο ποδόσφαιρο και η ΕΠΟ εδώ και χρόνια προφανώς δεν μας θεωρεί συνομιλητές της, αφού δεν μας ακούει. Η FIFA χρηματοδοτεί αδρά το γυναικείο ποδόσφαιρο έστειλε ξανά χρήματα αλλά μας είπαν από την ΕΠΟ πως αυτά θα πάνε για την ανάπτυξη. Και εγώ ρωτώ; Εμείς τόσα χρόνια τι κάνουμε; Δεν κάνουμε ανάπτυξη όταν ο Ατρόμητος Περιστερίου έχει τις πιο καλές Ακαδημίες γυναικών;”

*απόδοση : gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected