Κατηγορίες

Σαν σήμερα, 31 Μαΐου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινίασε μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013
Πέντε αγώνες διεξήχθησαν για τη 15η μέρα του 2ου Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού. Τα αποτελέσματα : Μπρίκι – Crystal Palace   4-6, La Notte – Pro Net  5-1, Queen’s Boyz – Spot Puma   2-17, Ticket4All – Χατζηπαυλίδης   11-5, Bowling City Club – X Net  5-3

2014
Δύο ματς για τα ημιτελικά των μπαράζ του 3ου EM-DA Futsal Cup που διεξάγεται στο κλειστό του ΔΑΚ “Βικέλας” στο Μακροχώρι. Τα αποτελέσματα : Καφέ «Σπιρτόκουτο» Βέροια – «Vrettos Recycling» Αλεξάνδρεια  1-5, «Kairo Image Bar» Κλειδί – «X Net» Internet Station Βέροια  1-1, 3-2 πεν

2015
Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΑΣ Ειρηνούπολης  3-1 για την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική. Το γκολ για τους Ημαθιώτες σημείωσε ο Παρσόπουλος. Στο άλλο ματς του ομίλου : Κιλκισιακός – Μουδανιά  3-1. Η σύνθεση : (Τυριακίδης) Σεϊτανίδης, Μανδάλης, Συμεωνίδης, Λαμπριανίδης, Τενεκετζή (70′ Παντζαρτζίδης), Ματζιαρίδης, Καρυπίδης, Κουκουράκης, Καραγιάννης, Γκελοσάνι (76′ λ.τ. Ιωακειμίδης), Παρσόπουλος.

2016
1. Μετά από πολύ καλή εμφάνιση, οι Έφηβοι του ΠΑΟ Κουλοήρας ήλθαν ισόπαλοι σε φιλικό παιχνίδι με σκορ 2-2 στην γειτονική Στρούμνιτσα Σκοπίων. Σκοράραν οι Τζήμας και Πανταζής.

2. Ένα παιχνίδι περιελάμβανε το πρόγραμμα του τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ στο Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ της Εληάς. Αβάνα 42 – Slow Pistons 61

2017
1. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του ΦΑΣ Νάουσα με τον προπονητή Βαγγέλη Ντίσιο. Ο 44χρονος τεχνικός είχε 12 νίκες, 7 ισοπαλίες και 15 ήττες στον πάγκο των “κυανολεύκων”.

2. Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων έδωσε το παρών στη φιέστα που διοργάνωσε η ΑΕΠ Κοζάνης για την κατάκτηση του τίτλου στον γειτονικό νομό. Και από τους δύο προπονητές χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες, ενώ το τελικό σκορ ήταν 1-1.

3. Με δύο παιχνίδια συνεχίστηκε στο Ανοιχτό Γήπεδο Εληάς το τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017”. Τα αποτελέσματα : Φούφουτος – Αβάνα  72-39 και Slow Pistons – Nouveau  50-45

4. Η Ακαδημία Βέροιας βράβευσε τον Αντώνη Φωτιάδη για τη στήριξη του με την εταιρία “Ανταλλακτικά Φωτιάδης”

5. Στα δοκιμαστικά του Παναθηναϊκού στο Λιτόχωρο Πιερίας βρέθηκε ο νεαρός πορτιέρο της ΑΕΠ Βέροιας, Βαγγέλης Καμπάς, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

2018
1. Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Κεραυνού Επισκοπής, που λίγες μέρες μετά την εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε τη συνεργασία με τους Κώστα Τουμαρά και Ζαχαρία Ορδουλίδη, οι οποίοι παίρνουν τα ηνία από τους Γόλη Ιωαννίδη και Χρήστο Πασχάλη.

2. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τους Γιάννη Δελητζάκη και Χάρη Δημητρούση, η διοίκηση της ΑΕ Χαρίεσσας συμφώνησε με τους Βαγγέλη Ίντο και Δημήτρη Στογιάννη.

3. Η διοίκηση του ΑΣ Βέροια 2017 ανακοίνωσε την πρόσληψη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη για την σεζόν 2018-2019.

4. Παρουσία εκπροσώπων των ομάδων που θα δώσουν το παρών στο 4ο Τουρνουά Foot Tennis αλλά και των υπευθύνων που θα λάβουν μέρος στο 1ο Τουρνουά Ακαδημιών, διενεργήθηκε η κλήρωση των αγώνων της διοργάνωσης που θα λάβει χώρα και φέτος στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

5. Μία ακόμη εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρών οι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών και συγκεκριμένα στο Riv3r Enduro Crossing που διεξήχθη στη Βέροια.

2019

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected