Κατηγορίες
BET

Στοίχημα Δευτέρας: Λογικά πονταρίσματα σε Δανία και Λευκορωσία

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και καλό μήνα!

Αρχή εβδομάδας και μήνα σήμερα, ενός ενδιαφέροντος μήνα στοιχηματικά και δη ποδοσφαιρικά με επανενάρξεις πρωταθλημάτων, με ενάρξεις άλλων και με την συνέχιση των ήδη γνωστών σε ένα κουπόνι που ολοένα και γεμίζει και θυμίζει παλιές, καλές εποχές. Πολλές επιλογές αν και Δευτέρα, και μάλιστα λόγω διακοπής και απραξίας κάποιων ομάδων έχουμε την ευκαιρία να τις πετυχαίνουμε με καλές αποδόσεις, αν μη τι άλλο αξιοπρεπείς. Ελπίζουμε τα λογικά αποτελέσματα που συναντάμε τελευταία να συνεχιστούν και σήμερα γιατί πάμε πολύ καλά. Σήμερα κάνουμε παιχνίδι με τον Βορρά της Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα με Δανία και Λευκορωσία πηγαίνοντας αποκλειστικά στα φαβορί και στα σημεία. Έχουμε δύο επιλογές, όλες είναι απογευματινές και προτείνονται είτε μονές είτε σε δυάδα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά σήμερα:

Μινσκ-Σλουτσκ (18:00):

Ξεκινάμε από την Λευκορωσία και από την πρωτεύουσα, όπου η Μινσκ με το πέρας της καραντίνας την οποία πέρασε λόγω κρούσματος σε παίκτη της συνεχίζει τον αγώνα της και μετά από 15 μέρες απραξίας υποδέχεται την Σλουτσκ, η οποία υποχωρεί. Η Μινσκ ήδη έχει 3 παιχνίδια λιγότερα από τις υπόλοιπες ομάδες και θέλει να εκμεταλλευτεί και την ξεκούραση που έχει ώστε να κάνει ένα δυνατό ντεμαράζ γιατί αφενός έφτασε να κινδυνεύει αφετέρου δεν της αξίζει να βρίσκεται εκεί που είναι (προτελευταία) και ειδικά μετά την πολύ καλή περσινή της θέση. Επιθετική ομάδα αλλά αμυντικά ευάλωτη, συνηθίζει να παίζει απελευθερωμένα και αυτή η τακτική ειδικά εντός έδρας δεν της βγαίνει σε καλό. Έχει 3 βαθμούς σε 3 αγώνες στο Μινσκ. Βάσει παράδοσης υπερτερεί της Σλουτσκ, έχοντας4Ν-2Ι-1Η σε 7 αγώνες στην πρωτεύουσα και συνήθως σκοράρει. Η Σλουτσκ, όπως αναμενόταν, δεν άντεξε την ξέφρενη πορεία που χάραξε και άρχισε να υποχωρεί από την πρώτη θέση φτάνοντας μέχρι σήμερα στην 5η. Ισορροπημένη σε άμυνα και επίθεση με όσα γκολ σκοράρει τόσα να δέχεται και να μην μπορεί να αποκτήσει πια σταθερότητα. Θέλει νίκη, την οποία αγνοεί εδώ και 3 εβδομάδες και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Αναμένουμε γκολ και από αυτήν. GG στο 1.67 (Stoiximan).

Λίνγκμπι-Κοπεγχάγη (19:00):

Με απουσίες θα υποδεχτεί την επάνοδό της στα γήπεδα η Κοπεγχάγη, που φιλοξενείται από την επιθετική Λίνγκμπι εκτός έδρας, αφού θα στερηθεί τους Ν’Ντόι, Γουίντ, Φίσερ και Μπόιλεσεν, όλοι βασικοί παίκτες. Απέχει 12 βαθμούς, όπως την αφήσαμε, από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ και ενόψει των πλέι οφ που έρχονται έχει λίγες ελπίδες για τον τίτλο. Ωστόσο πρέπει να παλέψει και ματς σαν τα σημερινά καλείται να τα διαχειριστεί σωστά και να τα πάρει. Δικαιολογίες δε χωρούν. Μάλιστα, έχει να κερδίσει μέσα στην Λίνγκμπι από το 2016 ενώ γενικά έχει πολύ καλή παράδοση και σκοράρει. Η Λίνγκμπι είναι καλή, αλλά δεν είναι στο επίπεδο της Κοπεγχάγης και δίνει μάχη να ανέβει στο πρώτο γκρουπ των πλέι οφ, δηλαδή, στο γκρουπ του πρωταθλήματος. Στηρίζεται στην αξιόπιστη επίθεσή της αλλά έχει κακή άμυνα. Στην προετοιμασία της έδειξε λόγω άμυνας αστάθεια, ενώ η Κοπεγχάγη με άξονα την τρομερή της επίθεση έδειξε καλύτερα στοιχεία. Η, δε, Λίνγκμπι, επίσης, ενώ έχει την 4η καλύτερη έδρα της κατηγορίας, με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες δεν έδειξε ότι μπορεί να τις αντιμετωπίσει. Θα παλέψει, αλλά ποντάρω λόγω κινήτρου στην Κοπεγχάγη. 2 στο 1.67 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected