Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Στήριγμα στην Άχαλ από το Τουρκμενιστάν, γκολ στην Τσεχία με κίνητρο

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος!

Συνεχίζουμε την πορεία μας για ακόμα μια εβδομάδα και μετά την πλούσια – αγωνιστικά –  Δευτέρα ακολουθεί μια πλούσια αγωνιστικά Τρίτη. Άλλωστε, έχουμε προαναγγείλει ότι από εδώ και πέρα και πιο συγκεκριμένα από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου ως τα τέλη Ιουλίου θα έχουμε την επιστροφή μεγάλων πρωταθλημάτων όπως της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας, της δικής μας Σούπερ Λιγκ. Μέχρι τότε και πριν βρουν ρυθμό οι ομάδες θα πορευθούμε με τα γνωστά πρωταθλήματα και τις ομάδες που έχουν δείξει ήδη κάποια δείγματα γραφής. Σήμερα θα πορευθούμε με Τουρκμενιστάν και Τσεχία τόσο με την 1η όσο και με τη 2η κατηγορία στοχεύοντας στα φαβορί με σημεία και γκολ σε συνδυασμούς. Τρεις αγώνες και τρεις επιλογές που συστήνονται ως δυάδες. Πάμε να δούμε τις σημερινές αναλύσεις και προτάσεις:

Άχαλ-Κοπετντάγκ Ασγκαμπάτ (16:30):

Ξεκινάμε από τον αγώνα του Τουρκμενιστάν και την δεύτερη λόγω ισοβαθμίας Άχαλ που φιλοξενεί την πρωτευουσιάνα Κοπετντάγκ. Η Άχαλ έδειξε καλά αντανακλαστικά μετά και την δεύτερη διαδοχική της ήττα από την αδύναμη Μερβ αυτή τη φορά και φάνηκε ότι άργησε να συνέλθει και πως επηρεάστηκε πολύ από την δεύτερη ήττα της φέτος από την μισητή Αλτίν Ασίρ προ δύο εβδομάδων. Κέρδισε, όμως, εκτός έδρας με 1-2 την πολύ φορμαρισμένη και δυνατή Σαγκαντάμ και κάπως τόνωσε την ψυχολογία της. Πλέον, με ένα σχετικά βατό πρόγραμμα (εντός Ιουνίου) μπροστά της θα υποδεχθεί την Κοπετντάγκ εντός έδρας και θέλει μόνον νίκη. Διαθέτει μία πολύ δυνατή και αήττητη έδρα ενώ διακρίνεται ιδιαίτερα για την εξαιρετική της επίθεση. Διακρινόταν και για την άμυνά της, η οποία όμως έχει πια διαταραχθεί. Η Κοπετντάγκ από την άλλη ενώ ξεκίνησε καλά κι έδειξε ότι έχει δυνατότητες εντούτοις έχει υποχωρήσει στην 4η θέση και την καταδιώκει η Σαγκαντάμ ενώ αγνοεί τη νίκη από τις 14/05. Μάλιστα, εκτός έδρας είναι κακή και δυσκολεύεται. Η Άχαλ είναι το φαβορί και μένει να το επιβεβαιώσει. Την στηρίζουμε. 1 στο 1.61 (Stoiximan).

Λίσεν-Βισότσινα Τζιχλάβα (17:00):

Συνεχίζουμε με την Τσεχία και πιο συγκεκριμένα τη 2η κατηγορία που γίνεται πραγματική μάχη. Η Τζιχλάβα μετά από 4 συνεχόμενες ήττες μπήκε σε περιπέτειες σχετικά με την άνοδο, την οποία θα διεκδικήσει αν όλα πάνε καλά μέσω μπαράζ, αφού την πρωτοπόρο δεν μπορεί να την πλησιάσει. Είναι πλέον 4η και η Κράλοβε της έχει ‘‘κλέψει’’ τη 3η θέση. Όλες κυνηγούν την 2η Μπρνο ενώ η Τζιχλάβα πρέπει να κρατήσει και τη θέση της όχι μόνο να διεκδικήσει την 3η. Τέσσερις ομάδες διεκδικούν μία θέση στον… ήλιο. Αντιμετωπίζει την Λίσεν εκτός έδρας, την πιο αδιάφορη ομάδα της κατηγορίας ούσα στη μέση της βαθμολογίας και ούτε κινδυνεύει ούτε και μπορεί να διεκδικήσει κάτι. Αναμένουμε γκολ αλλά πρέπει να πάμε με βάση το κίνητρο. Χ2+over 1.5 στο 1.60 (Stoiximan).

Πρίμπραμ-Σλάβια Πράγας (20:00):

Ολοκληρώνουμε με Τσεχία και ανεβαίνουμε στην πρώτη κατηγορία, εκεί όπου η Σλάβια Πράγας αναμένει τα πλέι οφ για να στεφθεί πρωταθλήτρια, έχοντας εξασφαλίσει μια διαφορά ασφαλείας απέναντι στην 2η Πλζεν αλλά δεν μπορεί να αισθάνεται 100% σίγουρη. Πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις ιδίως μετά τη διακοπή με αποκορύφωμα το προ ημερών 5-0 επί της Γιάμπλονετς. Διακρίνεται για την εξαιρετική ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και προς το παρόν δεν έχει αντίπαλο. Η Πρίμπραμ θα παίξει στα πλέι άουτ με σκοπό να σωθεί, αλλά θα μπει ως τελευταία με 18 βαθμούς και έχει ελάχιστες ελπίδες. Έχει τη 2η χειρότερη επίθεση, την χειρότερη άμυνα μακράν και είναι αδύνατον να συγκρατήσει την Σλάβια. Σπουδαία νίκη επί της Σίγμα Όλομουτς εκτός έδρας με 1-2 αλλά εντός είναι κακή και ειδικά με την Σλάβια έχει άσχημα σκορ, όπως 0-2, 1-8,1-3 στους πρόσφατους αγώνες τους εντός έδρας. Πάμε με τον συνδυασμό διπλού και γκολ. 2+over 2.5 στο 1.67 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected