Κατηγορίες

Σαν σήμερα, 7 Ιουνίου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινίασε μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013
Τρία παιχνίδια διεξήχθησαν για τη 18η μέρα του Τουρνουά 5χ5 Κοινωνικού Σκοπού. Τα αποτελέσματα : Spot Puma – Ελιά   18-0, Πλάτανος – Original   4-4, Το Κάστρο – Φούρνος   1-4

2014
Διεξήχθησαν οι ημιτελικοί αγώνας του 3oυ EM-DA Futsal Cup στο ΔΑΚ “Βικέλας”. Τα αποτελέσματα : «Kairo Image Bar» Κλειδί – Cafe Bistro «Agora»  3-6, «Vrettos Recycling» Αλεξάνδρεια – Εστιατόριο «Καλά Καθούμενα» Βέροια  0-2

2015
1. H Σοφία Υφαντίδου συγκέντρωσε 6.113 βαθμούς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων στη Νάξο, βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ (το οποίο ήταν 6.109 β. από το 2012) και εξασφάλισε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

2. Μετά τις μεταγραφές των Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, Σάκη Μπάκανου και τις ανανεώσεις με τους Νίκο Αλμαλιώτη, Αλέξη και Δημήτρη Θεοδοσιάδη, ήρθε η σειρά του Τέλη Ευθυμιάδη να παραμείνει στο ρόστερ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

3. Διεξήχθη η Γενική Συνέλευση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, από την οποία πρόεδρος εξελέγη ο Αθανάσιος Γκέκας.

4. Μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής και ένας προπονητής, μοιράστηκε στο Λονδίνο η αποστολή της Arsenal Soccer School Νάουσα, που πήρε μέρος σήμερα στο 3X3 World Cup, στο προπονητικό κέντρο της αγγλικής ομάδας.

2016
1. Πρωταθλητής, αλλά και νταμπλούχος Ελλάδος μετά από 13 χρόνια στο χάντμπολ αναδείχθηκε ο Φίλιππος Βέροιας. Οι Βεροιώτες νίκησαν τον Διομήδη Άργους στον 3ο τελικό της Handball Premier με 26-21 στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας. Οι πόντοι : (Στέλιος Σεϊρεκίδης) Ευαγγελόπουλος, Αρβανιτίδης, Χαραλαμπίδης, Μιχαηλίδης 1, Ανανιάδης 3, Μπαντής 8, Δεληγιάννης, Σανίκης 2, Βουτσάς, Καρυπίδης 4, Κότσιφας, Δραγκόλας 1, Τσιλιμπάρης, Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος 2, Βεσελίνοβιτς 5.

2. Πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του sportsup.gr το 3ο All Star Game ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, με έδρα την Επισκοπή Νάουσας. Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2, με τους “μπλε” να φτάνουν στην ισοφάριση στο τέλος και ενώ στο πρώτο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0. Το γκολ όμως του Παπαδή στο 87′ ήταν αυτό που έφερε το ματς στη διαδικασία των πέναλτι και ευτυχώς δηλαδή που προβλέπεται αυτή η διαδικασία γιατί αν υπήρχε παράταση, το ματς θα τελείωνε μετά τα μεσάνυχτα…

3. Ο Νίκος Αντωνάς είναι ο νέος προπονητής του ΓΑΣ Κοπανού, που συμφώνησε για ακόμη έναν χρόνο με τον Μάκη Σπανό.

4. Τρία παιχνίδια διεξήχθησαν για το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2016. Τα αποτελέσματα : Μορφές – Άτλας 63-47, Χωρίς Έλεος – Bad Boys 45-27, Texas Loserrs – Παρτάλια  61-75

2017
1. Διοικητικές εξελίξεις σημειώθηκαν στον ΓΑΣ Κοπανού καθώς μετά από μια πολύ καλή χρονιά, στην οποία οι “κιτρινόμαυροι” τερμάτισαν στην 5η θέση αλλά και μια σπουδαία βελτίωση (οργανωτική και διαχειριστική) σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, ο πρόεδρος Βασίλης Χαβιαρόπουλος αλλά και όλα τα μέλη του ΔΣ, έθεσαν τις παραιτήσεις τους ενόψει της Γενικής Συνέλευσης.

2. Δέκα παιχνίδια διεξήχθησαν στο ανοιχτό γήπεδο της Εληάς, στα πλαίσια του τουρνουά Foot Tennis στο Δημαρχείο Βέροιας. Τα αποτελέσματα ΕΔΩ

2018
1. Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου συμφώνησε με τον Δημήτρη Κοτζάμπαση, ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα ως πρώτος προπονητής.

2. Στα δοκιμαστικά του Ηρακλή Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν στη Μίκρα, συμμετείχαν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ Βέροιας και συγκεκριμένα οι Σακελλαρίου, Κωστογλίδης, Μωυσίδης Γ. και Καμπάς.

3. Επιστρέφει στον πάγκο της ΑΕ Σχοινά ο Αλέξης Κατσάρας.

4. Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Φίλιππου Βέροιας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σουτζόπουλο.

5. Λίγα 24ωρα μετά την απονομή του Κυπέλλου των πρωταθλητών στους Αετούς Βέροιας, η διοίκηση της ομάδας ξεκινά άμεσα τον προγραμματισμό της. Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, ο Ντάνης Τυριακίδης παραμένει στο πόστο του ως προπονητής των “ασπρόμαυρων”, ενώ δίπλα του θα είναι από του χρόνου (ως βοηθός) ο Κώστας Κασάπης, που θα συνεχίσει ωστόσο να αγωνίζεται.

6. Η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου Τμήματος Handball του Φίλιππου Βέροιας ανακοίνωσε την Πέμπτη (7/6) την έναρξη της συνεργασίας με τη Ρέα Λούρη.

7. Με 12 παιχνίδια ξεκίνησε την Πέμπτη 7/6 το 4ο Τουρνουά Foot Tennis, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2016 στη Βέροια και έκτοτε έχει γίνει θεσμός. Τα αποτελέσματα ΕΔΩ

8. Ένα ματς διεξήχθη στο γήπεδο της Εληάς για το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018, στο οποίο τα Παρτάλια κέρδισαν δύσκολα τις Μορφές με 55-47.

2019

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected