Κατηγορίες
Αθλήματα

Εκτός δράσης έως το 2021 ο Ρότζερ Φέντερερ!

O Roger Federer ανακοίνωσε πως ό,τι και αν γίνει τους επόμενους μήνες με το tour, δεν θα αγωνιστεί έως και το 2021, εξαιτίας μιας επέμβασης που χρειάστηκε να κάνει στο γόνατό του.

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τις σελίδες του στα social media, o Ελβετός είχε ένα πισωγύρισμα με τον τραυματισμό του στο γόνατο και αποφάσισε να υποβληθεί σε αρθροσκοπική χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αφήσει το πρόβλημα πίσω του. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στη δράση για το υπόλοιπο της σεζόν.

«Ελπίζω να είστε υγιείς και ασφαλείς. Πριν λίγες εβδομάδες, αντιμετώπισα ένα πισωγύρισμα με την αρχική μου ανάρρωση και έπρεπε να κάνω μια γρήγορη αρθροσκοπική επέμβαση στο δεξί μου γόνατο. Τώρα, όπως είχα κάνει και το 2017, σκοπεύω να πάρω όσο χρόνο χρειαστεί για να είμαι 100% έτοιμος να παίξω ξανά στο υψηλότερο επίπεδο. Θα μου λείψουν οι fans μου και το tour πάρα πολύ, αλλά ανυπομονώ να σας δω όλους ξανά στο ξεκίνημα της σεζόν του 2021», έγραψε ο Federer, ο οποίος σκοπεύει να επιστρέψει στη δράση την περίοδο της αυστραλιανής σεζόν, τον Ιανουάριο του 2021.

error: Protected