Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σπουδαία πρωτοβουλία της Κοζάνης : Ελεύθερη είσοδος και εκπτώσεις σε παιδιά ακαδημιών στο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου!

Μια πραγματικά πολύ σπουδαία πρωτοβουλία ανέλαβε η διοίκηση της Κοζάνης.

Η νεοφώτιστη στη Γ Εθνική ομάδα αποφάσισε να επιτρέψει τη δωρεάν είσοδο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Μαμάτσειου Νοσοκομείου της πόλης αλλά και να παράσχει έπτωση της τάξεως του 50% στη μηνιαία συνδρομή στην Ακαδημία.

Αναλυτικά :

«Η ΚΟΖΑΝΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τη Διοίκηση, το Σύλλογο Εργαζομένων ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ και Κέντρων Υγείας και το Σύλλογο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας.

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης της ΚΟΖΑΝΗΣ, αποφασίσαμε, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, καθώς και για το προσωπικό του ΕΚΑΒ, που το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν και εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση του COVID – 19, να προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ σε όλους τους εργαζομένους, για όλους τους αγώνες της ΚΟΖΑΝΗΣ, επίσημους και φιλικούς, καθώς και έκπτωση της τάξεως του 50% στη μηνιαία συνδρομή των Ακαδημιών μας.

Η ΚΟΖΑΝΗ θέλει να ευχαριστήσει θερμά, το Διοικητή του ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ κύριο Γκανάτσιο Στέργιο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ και ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ κύριο Ντέντη Δημήτρη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας κύριο Ζαραφίδη Θωμά, για τη θετική ανταπόκρισή τους σε αυτή μας την πρωτοβουλία.

Περισσότερο όμως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ, γιατρούς και νοσηλευτές που στάθηκαν όρθιοι δίπλα μας, κάτω από αντίξοες συνθήκες!»