Σαν σήμερα, 11 Ιουνίου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινίασε μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013
Πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί των μπαράζ του 2ου Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού. Τα αποτελέσματα : Hot Spot – Οικοκίνηση  1-3, Envy/Μακεδονική Κτηματομεσιτική – Orange  7-2

2014
Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό, στο ΔΑΚ “Βικέλας”, το Cafe Bistro “Agora” επικράτησε 2-1 στα πέναλτι του εστιατορίου “Καλά Καθούμενα” και κατέκτησε το 3ο EM-DA Futsal Cup. Στον μικρό τελικό : Kairo Image Bar – Vrettos Recycling  4-7

2015
1. Μία ακόμη μεταγραφή για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου που μετά τους Γκονσάλβες Ουέλινγκτον και Σάκη Μπάκανο αποκτά τον Χριστόφορο Γιάτσιο από τον Αχιλλέα Νάουσας.

2. Την έκτη κατά σειρά μεταγραφή της ανακοίνωσε η Ποντιακή Νεολαία Αράχου, κάνοντας δικό της τον Δημήτρη Κουτσιάδη από τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου

2016
1. Ανανεώσεων συνέχεια για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, που κρατά στο ρόστερ τους Δημήτρη Σαμπρή, Βασίλη και Παύλο Καλολιμνιώτη.

2. Τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής του Αγροτικού Αστέρα στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρα, με διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας ΑΕ Ποντίων – Γαϊτάνου.

3. Με οκτώ παιχνίδια έκανε εκκίνηση σήμερα το 2ο Τουρνουά Foot Tennis στη Νάουσα, με τη συμμετοχή 20 ομάδων και 80 περίπου παικτών. Τα αποτελέσματα : Σχολή Τερματοφυλάκων «Θεόδωρος Γκίτκος» – Οι Απείθαρχοι  2-0, Liverpool Cafe – Hotel Kapsalis  0-2, Σχολή Τερματοφυλάκων «Θεόδωρος Γκίτκος» – Hotel Kapsalis  2-0, Liverpool Cafe – Οι Απείθαρχοι  0-2, Σχολή Τερματοφυλάκων «Θεόδωρος Γκίτκος» – Liverpool Cafe  2-0Hotel Kapsalis – Οι Απείθαρχοι  2-1, Ink Da City – Χατζηπαυλίδης  2-0, Metal Experts – Agroexelixis  0-2

4. Δύο αγώνες παρακολούθησαν σήμερα οι φίλαθλοι του μπάσκετ στο ΔΑΚ Βικέλας, στα πλαίσια του τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ. Τα αποτελέσματα : Άτλας – LiverCool 91-62, Παρτάλια – Bad Boys 66-71

2017
1. Συνεχίστηκε στο ΔΑΚ “Βικέλας” η αγωνιστική δράση για το Τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2017” με τρία δυνατά παιχνίδια. Στο πρώτο χρονικά της ημέρας, οι Bad Boys επικράτησαν των nJOYers με σκορ 35-47 και ανέβηκαν προσωρινά στην δεύτερη θέση του Β Ομίλου. Στο δεύτερο ματς, η Θύελλα σημείωσε τη δεύτερη νίκη της με αντίπαλο τους Βέροια23 (42-33) ενώ στο τελευταίο παιχνίδι, οι Slow Pistons επικράτησαν με 45-35 των Basket Gurus.

2. Με την παρουσία 100 και πλέον γονέων αλλά και όλων των αθλητών από τα τμήματα Υποδομής του ΑΟΚ Βέροιας, ολοκληρώθηκε με την τελετή λήξης η σεζόν για τον σύλλογο της Ημαθίας.

2018
1. Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ρίζο Καντάρκο.

2. Μετά τους Κώστα Κασάπη (που αναλαμβάνει και χρέη βοηθού προπονητή) και Χάρη Χρυσάφη, οι Αετοί Βέροιας ανακοίνωσαν την παραμονή και τους Μάκη Ιωσηφίδη.

3. Μετά τους Παπαδή, Ουέλινγκτον, Τενεκετζή και Μουρουζίδη, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου συμφώνησε και με τους Χρήστο Μπρέγκου, Αλέξανδρο Ασλάνογλου και Βασίλη Μαγγίζη, οι οποίοι παραμένουν και τη νέα σεζόν.

4. Μετά τους Σπανό, Μπούφι, Κασαπίδη και Χαραλαμπίδη ο ΓΑΣ Κοπανού συμφώνησε και με τους Αλέκο και Χρήστο Οικονόμου, οι οποίοι θα συνεχίσουν για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

5. Φίλιππος Μελίκης και ΓΑΣ Μελίκης παρέλαβαν ειδικά βραβεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας και για τον τίτλο στη Α ΕΚΑΣΚΕΜ του μπάσκετ αντίστοιχα.

6. Ολοκληρώθηκε το διήμερο τουρνουά της Ακαδημίας Μακροχωρίου. Συμμετείχαν οι Ακαδημίες των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας, του Τιτάνα Σερβίων, του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και βεβαίως του οικοδεσπότη Μακροχωρίου και οι εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές το χάρηκαν με την ψυχή τους!

7. Τρία παιχνίδια διεξήχθησαν στο ανοιχτό γήπεδο της Εληάς για το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ. Παρτάλια – Αβάνα  81-54, Dalton’s – Oklaχώμα  50-56, Βέροια23 – Μορφές  33-43

8. Με συμμετοχή 21 συλλόγων και 115 περίπου αθλητριών ολοκληρώθηκε στο Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας, η πρώτη από τις δύο ημέρες διεξαγωγής των προκριματικών αγώνων ρυθμικής γυμναστικής κατηγορίας παγκορασίδων Β’ και Δ’ Περιφέρειας.

2019

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected