Κατηγορίες
Basket

Με τον Κωνσταντινίδη στην Α2 ο Αμύντας

Ο Μάης Κωνσταντινίδης αποχώρησε πριν λίγο καιρό από τη γειτονική Δάφνη Δαφνίου και από σήμερα αντιμετωπίζει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο νεαρός τεχνικός αναλαμβάνει τον Αμύντα Υμηττού, τον οποίο θα οδηγήσει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 την σεζόν 2020-2021, έχοντας στο πλάι του Σάντρο Μουμούρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Αμύντα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Μάη Κωνσταντινίδη, ο οποίος θα ηγηθεί του προπονητικού επιτελείου της ομάδας Ανδρών για τις επόμενες σεζόν ταυτιζόμενοι πλήρως στους στόχους του Συλλόγου. Στο πλευρό του καινούριου προπονητή θα βρίσκεται ο προπονητής του Συλλόγου μας, Σάντρο Μουμούρης.

Ο Μάης Κωνσταντινίδης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Φάρο Κερατσινίου τη σεζόν 2009-2010. Στη συνέχεια ακολούθησε ο Ιωνικός Νίκαιας, ο Έσπερος Καλλιθέας για δύο σεζόν, όπου κατέκτησε μία άνοδο, η Ηλιούπολη, με μια ακόμη άνοδο, ο Άρης Νίκαιας, η Χαλκίδα, ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν ήταν στο τιμόνι της Δάφνης Δαφνίου, η οποία τη σεζόν 2018-19 την ανέβασε στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η οικογένεια του Αμύντα θέλει να καλωσορίσει το Μάη στην αγκαλιά της και να του ευχηθεί ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του!»

Ο Mais Konstantinidis αναλαμβάνει το "τιμόνι" των Ανδρών μας❕Μάη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!#AmyntasBC #Ymittos

Gepostet von Α.Ο. Αμύντας Υμηττού am Montag, 15. Juni 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected