Κατηγορίες
Basket

Παραμονή του δίδυμου προπονητών στον Λεύκιππο Ξάνθης

Το σχεδιασμό του για την επόμενη αγωνιστική σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη ο Λεύκιππος Ξάνθης. Το επιτυχημένο σωματείο της Ξάνθης προχώρησε στην ανανέωση των προπονητών Χρήστο Βαχαρίδη και Λεωνίδα Μαγιάννη για την επόμενη χρονιά στη Β’ Εθνική.

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη πορεία στα “σαλόνια” της Γ’ Εθνικής, το προπονητικό αυτό δίδυμο των Βαχαρίδη-Μαγιάννη δεν θα μπορούσε να μην συμφωνήσει και για τη νέα σεζόν στον Λεύκιππο. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και οι δύο προπονητές θα συνεχίσουν το έργο που έχουν ήδη ξεκινήσει στο σύλλογο.

Επίσης, ο άμεσος συνεργάτης του coach Βαχαρίδης, ο coach Λεωνίδας Μαγιάννης θα βρίσκεται και στον πάγκο των εφήβων της ομάδας, αλλά θα έχει κιόλας και το ρόλο του υπεύθυνου των ακαδημιών.

Δείτε την ανακοίνωση :

“Ο Α.Ο. Λεύκιππος Ορόσημο Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους προπονητές Χρήστο Βαχαρίδη και Λεωνίδα Μαγιάννη και για την προσεχή σεζόν 2020-21!

Ο Χρήστος Βαχαρίδης θα συνεχίσει να έχει την ευθύνη του ανδρικού μας τμήματος και στη Β’ Εθνική Ανδρών – μετά την πετυχημένη χρονιά στην Γ’ Εθνική και την άνοδο – με άμεσο συνεργάτη τον Λεωνίδα Μαγιάννη, ο οποίος συνεχίζει στη θέση του υπεύθυνου της ακαδημίας όπως και στον πάγκο της εφηβικής μας ομάδας.

Ο Α.Ο. Λεύκιππος Ορόσημο Ξάνθης συγχαίρει τους δύο προπονητές για το έργο τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία και στις επόμενες “προκλήσεις” που βρίσκονται μπροστά μας, με υγεία, δύναμη και με κοινό μας γνώμονα το όραμα για ακόμη καλύτερες ημέρες!”

↪️Ανανέωση συνεργασίας με τους προπονητές μας Χρήστο Βαχαρίδη και Λεωνίδα Μαγιάννη!?Christos Vacharidis??ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΓΙΑΝΝΗΣ?

Gepostet von Λεύκιππος Ξάνθης am Mittwoch, 17. Juni 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected