Κατηγορίες

Σαν σήμερα, 17 Ιουνίου στον αθλητισμό της Ημαθίας

Το sportsup.gr εγκαινίασε μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζονται καθημερινά τα κυριότερα γεγονότα που συνέβησαν στον αθλητισμό της Ημαθίας από το 2012 και έπειτα όταν είχε ξεκινήσει την πορεία του το ImathiaSportsNews.

Ας δούμε τι κατέγραψε σαν σήμερα το ρεπορτάζ από το 2013 (η σελίδα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012) και έπειτα :

2013
1. Συνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο πολυμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, που προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση της προηγούμενης εβδομάδας. Μετά από συζήτηση συγκροτήθηκε σε σώμα, με πρόεδρο την κα Παπανικολούδη-Σαλτουρίδου Εύα. Την ίδια ώρα, ανανέωσαν για τη νέα σεζόν οι Γιάντσης, Μηνούδης Χ., Μηνούδης Α., Παντριάς, Αθανασιάδης Σ., Αθανασιάδης Η., Σαλτουρίδης, Παπαδόπουλος, Τερζίδης Γ., Σούρλας, Σκευούδης, Τερζίδης Κ., Ντόι και Σλάμι.

2. Τέσσερα παιχνίδια διεξήχθησαν για την προημιτελική φάση του 2ου Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού. Τα αποτελέσματα : Bowling City Club  – De Facto  7-5, Dolce Via – Ticket4All  7-3, Moments – Στέκι Βέροια  2-9, Hotel Kapsalis – La Notte  6-1

2014

2015
1. Ο Κεραυνός Επισκοπής αποχαιρετά τον δεύτερο σκόρερ της Κώστα Ντέλλα, με τον οποίο έλυσε από κοινού τη συνεργασία του.

2. Ο ΓΑΣ Κοπανού κράτησε και για τη νέα σεζόν τους Αντιφάκο, Αυτζή, Πρόιο και Τόσκα.

3. Από το Μακροχώρι στη Νίκη Βόλου ο νεαρός μεσοαμυντικός, Γιάννης Γεωργιάδης.

2016
1. Στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Κώστας Κίτσας, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

2. Μετά την οριστικοποίηση του διοικητικού σχήματος, ο Ατρόμητος Διαβατού βρήκε και τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα σεζόν. Ο λόγος για τον Γιώργο Ορφανίδη, ο οποίος συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία έχοντας πλάι του τον πρόεδρο πλέον της ομάδας, Παύλο Ζερδαλή.

3. Αναδείχτηκαν σήμερα οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τα τρία μετάλλια του Τουρνουά Ποδοτένις που διεξάγεται για δεύτερη φορά στην Ημαθία και συγκεκριμένα στη Νάουσα. Τα αποτελέσματα : Jorry’s Sports Cafe – Hotel Kapsalis  3-0, Γυαλί Καφενέ – Το Κοτοπουλάκι  3-0, Σχολή Τερματοφυλάκων “Θεόδωρος Γκίτκος” – Ιππόκαμποι  1-3, Ink Da City – Ανταλλακτικά Φωτιάδης  1-3

2017
1. Μετά τον αρχηγό Βασίλη Γκανά, ο ΑΟΚ Βέροιας κρατά στις τάξεις του έναν ακόμη παίκτη που προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καπνά, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και θα ενισχύσει τους πρωταθλητές και στη Γ Εθνική.

2. Μπορεί η βροχή να φανέρωσε τις…άγριες διαθέσεις της λίγο πριν την έναρξη των αγώνων στο 3ο Τουρνουά Foot Tennis, ωστόσο διεξήχθησαν τέσσερα σπουδαία παιχνίδια. Τα αποτελέσματα : Hotel Kapsalis – Στάσου Μύγδαλα  3-1, Καφενείο – Στέκι  1-3, Κρύπας – Goody’s  3-1, ΦΠΑ – Οικοκίνηση  1-3

3. Με πολλή δουλειά, διασκέδαση και μάθηση κύλησε και η 2η ημέρα του Veria Basketball Camp 2017 το οποίο διεξάγεται στα γήπεδα ΔΑΚ « Βικέλας», «Άρης Γεωργιάδης» και Προμηθέα (λόγω καιρού).

4. Ξεκίνησαν τα προημιτελικά του Τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ, με ένα παιχνίδι στο γήπεδο “Άρης Γεωργιάδης” στην Εληά. Οι “Φούφουτος” επικράτησαν με 60-41 των nJOYers, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες.

2018
1. Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ενόψει της νέας σεζόν στην Α ΕΠΣ Ημαθίας. Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου, η ΓΣ εξέλεξε τα 9 μέλη τα οποία θα απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο : Βασίλη Παπαδόπουλο, Σωκράτη Φετινίδη, Νίκο Τσουμάνη, Θοδωρή Αγαθόπουλο, Χρήστο Κυτούδη, Γιώργο Κούτσια, Αποστόλη Χούχα Χρήστο Τερζίδη και Αθανάσιο Λαγογιάννη.

2. Mετά τους Ντάνη Τυριακίδη (προπονητής) και Κώστα Κασάπη (βοηθός), οι Αετοί Βέροιας στελεχώνουν με ακόμη περισσότερα πρόσωπα το τεχνικό τιμ. Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, στο τεχνικό επιτελείο θα ανήκει και ο Γιάννης Τζιουμάκης, ο οποίος κατέχει ένα ιδιαίτερα “βαρύ” βιογραφικό και θεωρείται από τους πιο γνώστες στο συγκεκριμένο πόστο.

3. Με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές κύλησε και η 2η ημέρα του Veria Basketball Camp 2018 το οποίο διεξάγεται στα γήπεδα ΔΑΚ «Βικέλας» και διοργανώνει ο Κώστας Τσαρτσαρής.

4. Με τη διεξαγωγή του ενδιάμεσου γύρου πριν τα προημιτελικά, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Σαββάτου 16/6 στο 4ο Τουρνουά Foot Tennis στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας. Τα αποτελέσματα : Poetry – Hotel Kapsalis  1-3, Draw Cafe – Mall  3-2, Ink da City – Το Στέκι  1-3, X net – Loreal Madrid  1-3

5. Με την προημιτελική φάση συνεχίστηκε το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018. Τα αποτελέσματα : nJOYers – Bad Boys  50-46, Παρτάλια – Φούφουτος  89-41, Texas Losers – Μορφές  40-39 και Βέροια23 – Oklaχώμα  49-54

2019

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected