Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τετάρτη 17/6 – Οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις της ημέρας στη Γ Εθνική

Αρκετές οι κινήσεις των ομάδων της Γ Εθνικής, τόσο στον τομέα των ανανεώσεων όσο και των μεταγραφών ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά για την Πέμπτη 17/6 :

Ερμής Αμυνταίου
Παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Παντελής Τσιλεμάνης.

ΑΟ Αγίου Νικολάου
Στην τέταρτη μεταγραφή του προχώρησε ο ΑΟΑΝ, καθώς απέκτησε τον Χανιώτη επιθετικό Βασίλη Αναστασόπουλο.

ΑΟ Δαμάστας
Σπουδαία μεταγραφική κίνηση με Μιχάλη Φραγκουλάκη (φωτ)! Ο 37χρονος μέσος θα αποτελέσει έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν την φανέλα της Δαμάστας, αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο στην ομάδα στην πρώτη της ιστορική συμμετοχή στην Γ’ Εθνική.

Άρης Σούδας
Κάτοικος Ρεθύμνου θα είναι τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Χρηστος Μαρκουλάκης με την διοίκηση του Άρη Σούδας να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Γιούχτας
Για τρίτη χρονιά θα μείνει στον Γιούχτα ο Δομήνικος Πλουσής! Ο έμπειρος μέσος θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Γιούχτα, δίνοντας σημαντική βοήθεια στην ομάδα του Μηνά Πίτσου, ενώ την περυσινή σεζόν είχε πετύχει και σημαντικά τέρματα.

Ερμής Μελιγούς
Ο Ερμής Μελιγούς ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Κώστα Καλογιαννίδη και δείχνει να έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και της ιστορικής συμμέτοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

ΑΕ Κηφισιάς
Η απόκτηση του Ανδρέα Τετέι ανακοινώθηκε νωρίτερα από τους “κυανόλευκους” (προηγούμενη ομάδα ο ΠΑΟ Ρουφ), ενώ σύμφωνα με το Soccerlive, ανανέωσαν με την ομάδα οι Πάνος Πρίτσας, Βασίλης Τζέλη και Έσλερ Μανάρι.

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας
Μετά τους Ευαγγέλου, Σιαραφέρα, Τσετιροκλή και Τσόπρα, ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Μηλιάτη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Δίας Δίου
Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας της με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας Δημήτρη Καραμήτρο και Βαγγέλη Καραΐσκο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης
Με τους Γιώργο Βλάχο και Αργύρη Βανδή στον πάγκου θα πορευτεί στη Γ Εθνική η ομάδα από τα Γρεβενά

Εθνικός Σοχού
Παραμένουν και στη Γ Εθνική οι Καραβελίδης, Στεφανίδης, Χατζηπαπαδόπουλου, Καραπατάκης, Ταχματζίδης και Ραφαελίδης

Άρης Αβάτου
Τον μέσο Ανέστη Καρίπογλου από τον Βύρωνα Καβάλας απέκτησε ο Άρης Αβάτου. Όπως αναφέρει το thrakisports, αφήνει μετά από τρία χρόνια την ομάδα της Καβάλας, με την οποία πανηγύρισε φέτος την άνοδο στη Γ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected