Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Φουλ…δράση στις ομάδες της Κρήτης!

Σημαντική δραστηριότητα όσον αφορά τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές στις ομάδες της Κρήτης, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστούν στη Γ Εθνική.

Δείτε τις σημερινές κινήσεις :

Γιούχτας
Ο Τάσος Τριανταφύλλου (φωτ), που αποχώρησε από την Δαμάστα, θα φοράει την φανέλα του Γιούχτα στην Γ’ Εθνική.

Ο έμπειρος επιθετικός έδωσε τα… χέρια με τον Γιούχτα, επιστρέφοντας έτσι στις Αρχάνες, και θα δώσει ποιότητα στην επιθετική γραμμή των “πράσινων” στο νέο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του athleticradio.gr η διοίκηση του Γιούχτα έχοντας στόχο να βάλει νέο… αίμα στο ρόστερ της νέας χρονιάς έχει έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία με τον νεαρό επιθετικό Γιάννη Κόκκινο.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ με τη φανέλα του Αθλόπολις, έχοντας καταφέρει να σκοράρει 19 τέρματα.

Ο Μηνάς Πίτσος και η διοίκηση θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στον 18χρονο ποδοσφαιριστή να κάνει το… βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον έχει στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Όσον αφορά τις ανανέωσεις, στους “πράσινους” θα συνεχίσουν οι Σπύρος Σφυρογιαννάκης και Δημήτρης Μπελαδάκης.

ΑΟ Δαμάστας
Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση Μάνου Παπαδάκη! Πιο συγκεκριμένα ο αριστερός μπακ που την περασμένη χρονιά έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τους “πράσινους” φαίνεται να μετακομίζει από τις Αρχάνες για λογαριασμό της Δαμάστας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του athleticradio ο νεαρός αριστερός μπακ, ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Δαμάστας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Σίγουρα είναι μια σημαντική προσθήκη για τους νεοφώτιστους, αφού την περασμένη χρονιά ο νεαρός μπακ έκανε σημαντική χρονιά με τον Γιούχτα παρότι ήταν “ρούκι” της κατηγορία

Την ίδια ώρα, στους νεοφώτιστους θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Ταβλαδωράκης με την διοίκηση των “μπλε” να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected