Αθλήματα

Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Ζαμπούνης, ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Τσαναξίδης

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Στάθη Ζαμπούνη ύστερα από τρεις διαδοχικές σεζόν, με το σύλλογο να τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του.

Η ανακοίνωση :

“Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Στάθη Ζαμπούνη και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του. Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ αγωνίστηκε για τρεις διαδοχικές σεζόν με τη φανέλα της ομάδας χάντμπολ (2017-18, 2018-19, 2019-20) και αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο στην κατάκτηση της Handball Premier τη φετινή σεζόν, αλλά και στη συμμετοχή της “Ένωσης” στους Τελικούς του Challenge Cup τη σεζόν 2017-18.

Ο Στάθης Ζαμπούνης συνολικά αγωνίστηκε σε 108 επίσημους αγώνες σημειώνοντας 250 τέρματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αποτελεί μέχρι και σήμερα τον 12ο κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ και ολόκληρη η οικογένεια του Συλλόγου του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Στάθη, σε ευχαριστούμε!”

Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Τσαναξίδης

Στην ομάδα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Χρύσανθος Τσαναξίδης, ύστερα από την ανανέωση συνεργασίας με τον σύλλογο. Στις πρώτες του δηλώσεις ο 24χρονος αθλητής ανέφερε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η ανακοίνωση :

“Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χρύσανθο Τσαναξίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο 24χρονος αριστερός ίντερ ύψους δύο μέτρων, επέστρεψε στον Δικέφαλο την περσινή αγωνιστική περίοδο, καθώς είχε αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα και την διετία 2014-16 πριν αποφασίσει να πάρει μεταγραφή για το εξωτερικό και την αυστριακή Ουνιόν Τζούρι Λέομπεν.

Για την επέκταση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Χρύσανθος Τσαναξίδης δήλωσε στο acpaok.gr:

«Χαίρομαι πολύ που θα είμαι για μία ακόμα χρονιά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο του τμήματος, Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected