Γ Εθνική / Τοπικά

Υποχρεωτικά με δύο παίκτες κάτω των 20 στην 11άδα οι ομάδες της Γ Εθνικής, προβιβάζονται ακόμη πέντε από τα τοπικά!

Nέα δεδομένα προέκυψαν από τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Γ Εθνικής.

Όσον αφορά τους παίκτες, από τη νέα σεζόν δύο εξ αυτών που έχουν γεννηθεί από την 1η Γενάρη του 2000 και εντεύθεν θα αγωνίζονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην 11άδα των ομάδων της Γ Εθνικής, ενώ όπως αποφάσισε η Επιτροπή ο ΠΟ Ελασσόνας της ΕΠΣ Λάρισας, η Αχαϊκή της ΕΠΣ Αχαΐας, ο ΓΣ Ηλιούπολης της ΕΠΣ Αθηνών, ο ΑΟ Καραβάς της ΕΠΣ Πειραιά και η ΑΕ Ευόσμου της ΕΠΣ Μακεδονίας, ανέρχονται στη Γ Εθνική.

Αναλυτικά :

“Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρόντος του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Eνέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων, βάσει του οποίου προβιβάζονται στην Γ’ Εθνική κατηγορία οι 3ες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης των πρωταθλημάτων Α’ κατηγορίας των ιδρυτριών Ενώσεων της ΕΠΟ, ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Πειραιά και ΕΠΣ Μακεδονίας, εφόσον το πρωτάθλημα τους διεξάγεται σε έναν όμιλο, ή η καλύτερη 2η ομάδα, εφόσον το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους (άρθρο 20. παρ. 10 του ΚΑΠ). Αντιστοίχως, προβιβάζονται στη Γ’ Εθνική και οι 2ες ομάδες των αντιστοίχων πρωταθλημάτων των ΕΠΣ Λάρισας και Αχαΐας, με βάση το κριτήριο ότι είναι οι μεγαλύτερες πληθυσμιακά Ενώσεις. Για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δύο (2) ποδοσφαιριστών γεννηθέντων την 1η Ιανουρίου 2000 κι εντεύθεν.

Αποφάσισε να προσμετρηθεί στην έκτιση των ποινών ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων και ομάδων, κατά το μέρος που θα μπορούσαν να εκτιθούν, οι εναπομείναντες αγώνες τους μέχρι τη λήξη των πρωταθλημάτων που συμμετείχαν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected