Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ακόμη περισσότερα χαμόγελα για τη Ρεάλ, “γκέλα” η Μπαρτσελόνα (vid)

Χωρίς διάρκεια η Μπαρτσελόνα, έχασε δύο βαθμούς και η Ρεάλ με νίκη, μπορεί να την πιάσει στην βαθμολογία.

Ένα αποτέλεσμα ικανό να της δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα. Η Μπαρτσελόνα «κόλλησε» στο Σάντσεθ Πιθχουάν απέναντι στην Σεβίλλη, δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του Λοποτέγκι, έμεινε στην λευκή ισοπαλία (0-0) και άφησε δύο βαθμούς στην κούρσα για το πρωτάθλημα της La Liga.

Γιατί όμως είναι τόσο… καταστροφική η ισοπαλία για το συγκρότημα του Σετιέν; Οι Καταλανοί έχουν την Ρεάλ Μαδρίτης να τους καταδιώκουν και μετά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, η Βασίλισσα με νίκη στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ τους πιάνει στην κορυφή! Η Μπαρτσελόνα μετά το 0-0 με την Σεβίλλη έφτασε στους 65 βαθμούς με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να έχει ευνοϊκότερο πρόγραμμα και να βρίσκεται στους 62 με ένα ματς λιγότερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από το παιχνίδι, ο Λιονέλ Μέσι απέναντι στη Σεβίλλη είχε σε 36 παιχνίδια καταφέρει να βρει δίχτυα 37 φορές, ενώ παράλληλα είχε μοιράσει και 16 ασίστ μέχρι το ματς της 19ης Ιούνη.

Οπως είναι κατανοητό μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την τύχη στα χέρια της για να φέρει στα ίσα την βαθμολογία και να πιέσει ακόμα περισσότερο τους Καταλανούς που σκόνταψαν στο Σάντσεθ Πιθχουάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected