Κατηγορίες
Super League 1

Έσωσε την…παρτίδα στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ

Το εντυπωσιακό (και παρθενικό) γκολ του νεαρού Τζόλη, έδωσε ώθηση στον ΠΑΟΚ, που έκαμψε την αντίσταση του ΟΦΗ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Προηγήθηκε ο ΟΦΗ, που έπαιξε ελεύθερα και χωρίς άγχος.

Ο ΠΑΟΚ κινδύνευσε να χάσει από τώρα τη δεύτερη θέση και την έξοδό του στα προκριματικά του champions League αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στο τέλος πήρε τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν κάποια καλή ευκαιρία, ψάχνοντας τρόπους ώστε να πλησιάσουν στις αντίπαλες περιοχές. Ο ΠΑΟΚ είχε πολύ κακή εικόνα για 40 λεπτά.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ΟΦΗ σόκαρε τους γηπεδούχους. Στο 49′ Στάικος έκανε ένα σουτ από πολύ μακριά, ο Πασχαλάκης απέκρουσε, με τον Νέιρα να γίνεται αποδέκτης και από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 54′ ο Φερέιρα πέρασε στο παιχνίδι τον 18χρονο Τζόλη αντί για του Λάμπρου και δικαιώθηκε. Ο Γιαννούλης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον νεαρό να τελειώνει εκπληκτικά κάνοντας το 1-1. ο επόπτης ακύρωσε αυτό τερματικά αλλά μετά από την συμβολή του VAR ο διαιτητής επικύρωσε το γκολ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και δικαιώθηκαν στο 87′ όταν κέρδισαν πέναλτι μετά από υπόδειξη του VAR για το κράτημα του Νάστου πάνω στον Άκπομ. Ο Νιγηριανός με αγγλικό διαβατήριο επιθετικός του δικεφάλου ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι και σημείωσε το 2-1 ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Τελικά λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης στο 99′ ο Ελ Καντουρί πέτυχε και τρίτο τέρμα για τον ΠΑΟΚ λίγο πριν δηλαδή λήξη η αναμέτρηση.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος (76′ Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Εσίτι (76′ Μαουρίσιο), Ελ Καντουρί, Λημνιός (69′ Στοχ), Λάμπρου (55′ Τζόλης), Μπίσεσβαρ (55′ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

ΟΦΗ : Γουόλι, Μπράουν, Γιαννούλης, Νάστος, Κοροβέσης (64′ Δεληγιαννίδης), Βίκτορ, Νέιρα (90+5′ Μάνος), Στάικος (83′ Νοικοκυράκης), Σεμέντο, Βαζ (64′ Ναμπί), Φιγκεϊρέδο.

*με στοιχεία από το sportime.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected