Γ Εθνική / Τοπικά

Εξαιρετική επιλογή από τον Πανσερραϊκό, προσέλαβε Γενικό Αρχηγό τον Κώστα Φλίσκα!

Κώστας Φλίσκας. Ο μακροβιότερος ποδοσφαιριστής σε ομάδα Super League, ένας παίκτης που κράτησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για 8 χρόνια και έκλεισε την καριέρα του ως τρίτος σε συμμετοχές στον ΑΟΞ, χωρίς να είναι ντόπιος…αναλαμβάνει απο σήμερα Γενικός Αρχηγός στον Πανσερραϊκό!

Ένα πραγματικό «διαμάντι» των αποδυτηρίων για όσους τον γνωρίζουν, ένας ακέραιος χαρακτήρας εντός κι εκτός γηπέδου, που δούλεψε σκληρά σαν ποδοσφαιριστής και τα κατάφερε. Οικογενειάρχης, με την σύζυγο του να έχει καταγωγή απο τις Σέρρες και να επιλέγουν μαζί την κοινή τους πλεύση στην πόλη μας. Ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο απο ένα διαφορετικό μετερίζι και μετά απο συζητήσεις με την διοίκηση του Πανσερραϊκού και τον Τάσο Καζία, κατέληξαν στον ιδανικότερο ίσως ρόλο και για τον ίδιο και για την ομάδα, αυτή του Γενικού Αρχηγού.

Όμορφα, λιτά και αθόρυβα, οι «κόκκινοι» συνεχίζουν τις κινήσεις τους στη νέα εποχή της ομάδας, την στιγμή που όλα γύρω μας, παραμένουν αβέβαια. Ο νέος Πανσερραϊκός, για 2 χρόνια, έβαλε τις βάσεις για την δομή και την οργάνωση μιας ομάδας, που θα συμμετέχει ενεργά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια και δείχνει να έχει την ωριμότητα να κάνει λίγη ακόμη υπομονή αγωνιστικά, προκειμένου οι εγκαταστάσεις με το νέο αθλητικό κέντρο να ολοκληρωθούν.

H ανακοίνωση :

“Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Κώστα Φλίσκα, που αναλαμβάνει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού. Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, μια σπουδαία προσωπικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που γυρίζει σελίδα στην καριέρα του και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, τον ρόλο του αρχηγού των αποδυτήριων. Καλή επιτυχία.

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Κώστας Φλίσκας είναι γεννημένος στις 29/12/1980 και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για μια σεζόν το 2004/05 στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του. Από το 2005 έως το 2019, φόρεσε την φανέλα του Α.Ο. Ξάνθης, με επιτυχία. Για 8 χρόνια αποτέλεσε τον αρχηγό των Θρακιωτών και αναδείχτηκε τρίτος σε συμμετοχές στην ιστορία της Ξάνθης. Ολοκληρώνοντας την καριέρα του, κατέχει το ρεκόρ, του μακροβιότερου ποδοσφαιριστή σε έναν σύλλογο, της Super League.”

*με στοιχεία από το serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected