Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισόπαλο το ματς στο Λονδίνο, συνεχίζει αήττητος κόντρα στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο (vid)

Το πρώτο ντέρμπι της… μετα-κορωνοϊού εποχής στην Πρέμιερ Λιγκ δεν ανέδειξε νικητή, καθώς Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες, 1-1, στο Λονδίνο, στο δεύτερο χρονικά ματς της 30ής αγωνιστικής.

Αν υπάρχει «χαμένος» από την αναμέτρηση είναι σίγουρα η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, που «καιγόταν» για το «τρίποντο» προκειμένου να πλησιάσει προς την 4η θέση, η οποία οδηγεί στο Champions League. Παρότι προηγήθηκαν οι «πετεινοί» με τον Ολλανδό, Μπέργουϊν στο ξεκίνημα του αγώνα, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε.

Ο Έρικ Ντάιερ υπέπεσε σε πέναλτι στο 80΄ κι ένα λεπτό μετά ο Μπρούνο Φερνάντες «έγραψε» το τελικό 1-1, σκορ, που σαφώς δίνει τη δυνατότητα στους «κόκκινους» διαβόλους να συνεχίζουν να ονειρεύονται την 4η προνομιούχο θέση.

Ο μέσος της Τότεναμ, μάλιστα, λίγο έλλειψε να εξελιχθεί σε «μοιραίο» παίκτη των γηπεδούχων, καθώς στις καθυστερήσεις ο διαιτητής Τζόναθαν Μος υπέδειξε νέο πέναλτι υπέρ των «μπέμπηδων», σε μαρκάρισμα και πάλι του Ντάιερ. Μετά την εξέταση του VAR, όμως, ο ρέφερι «πήρε πίσω» την αρχική του απόφαση, με τους παίκτες του Σόλσκιερ να διαμαρτύρονται έντονα.

το βίντεο του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected