Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι τελευταίες μεταγραφές και ανανεώσεις στη Γ Εθνική

Αρκετές οι κινήσεις των ομάδων της Γ Εθνικής, τόσο στον τομέα των ανανεώσεων όσο και των μεταγραφών ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά για την Τρίτη 23/6 :

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζήση Νάνου, αμυντικός που κατάγεται από την Αιανή Κοζάνης και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στον Πανθρακικό

Απόλλων Παραλιμνίου
Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του  με τους Βασίλη Καρυοφύλλη, Άγγελο Κούτλα και Δημήτρη Μαδένη και για τη ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Καρυοφύλλης θα αγωνιστεί για τρίτη χρονιά με την ομάδα μας και στα περισσότερα παιχνίδια βρίσκεται στους διακριθέντες. Ο Κούτλας ήρθε πέρσι και αμέσως ξεχώρισε για το ήθος του και την εργατικότητα του, αγωνιζόμενος στα περισσότερα παιχνίδια ως βασικός. Ο Μαδένης είναι από τους παίκτες με την μεγαλύτερη αγωνιστική βελτίωση κατά την διάρκεια της χρονιάς μεγαλώνοντας τις προσδοκίες για την ερχόμενη χρονιά. Ευχόμαστε και στους τρεις, υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Πανελευσινιακός

Αλμυρός Γαζίου
Αποκτήθηκε ο Χάρης Κουγιουμτζής, 18χρονος αμυντικός που αγωνιζόταν στην U19 του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση :

“Η οικογένεια του Αλμυρού καλωσορίζει τον Χάρη Κουγιουμτζή και του εύχεται να έχει μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς, με υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες. Ο Χάρης (2001), έρχεται από την Κ19 του ΟΦΗ και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του κρητικού ποδοσφαίρου. Ο νεαρός ταλαντούχος αμυντικός θα αγωνίζεται ως “μικρός” σύμφωνα με τους κανόνες διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής οι οποίοι επιβάλλουν την παρουσία 2 τουλάχιστον νεαρών αθλητών – γεννημένοι από την 1/1/2000 και μετά – σε κάθε 11άδα.

ΑΕ Νεάπολης
Παραμονή του προπονητή Αντώνη Γιαννακάκη και του αρχηγού Νίκου Ζανταλή

Ρεθυμνιακός
Παραμονή Αντιασβίλι και Δελήμπαση

Άρης Ρεθύμνου
Την εστία του Άρη Ρεθύμνου  θα υπερασπίζεται και την νέα σεζόν (2η) ο τερματοφύλακας Αντώνης Κελαϊδής. Όπως αναφέρει το Rethymnosports.gr, ο 27χρονος Κελαϊδής θα αγωνιστεί και πάλι στην Γ’ Εθνική κατηγορία μετά το πρώτο μισό της σεζόν 2018-19 που ήταν στην Επισκοπή (Γ’ Εθνική).

ΑΟ Πόρος
Παραμένουν οι Νίκος Σηφάκης και Γιώργος Πολυχρονάκης

ΑΣ Σαντορίνης 2020
Παραμένει στην ομάδα ο Γιάννης Ντινιωτάκης

Θύελλα Ραφήνας
Η Διοικούσα επιτροπή του συλλόγου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας για την προσεχή περίοδο με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκτός των Κανελλόπουλου και Κωνσταντινίδη. Συγκεκριμένα οι Γεραγωτέλης Παναγιώτης, Δημητρίου Κωστας, Ζέκιο Μέλβιν, Μανδύλης Ανδρέας, Ντόσκας Μανώλης, Φύτρος Δημήτρης, Γεωργόπουλος Σταμάτης, Αλέξανδρος Χαρακτίδης, Γερόνυμος Μανώλης, Ιωαννίδης Γιώργος, Μαργέτης Δήμος και Σύρακας Γρηγόρης. Σε εκκρεμότητα παραμένει η ανανέωση του Γιώργου Ματσαδέ.

Αστέρας Βάρης
Αποκτήθηκε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Ναπολέων Γκούμας, που αγωνίστηκε φέτος στην ΑΕ Κηφισιάς

ΑΕ Κηφισιάς
Μετά τους Πρίτσα, Τζέλη και Έσλερ ήταν η σειρά του Βαγγέλη Παπαγγελή να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους κυανόλευκους. Πρόκειται για νεαρό μπακ που μετακινήθηκε στην Κηφισιά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την ομάδα της Θύελλας Καμαρίου.

Αναγέννηση Πλαγιάς
Απέκτησε τον 23χρονο αμυντικό Σωκράτη Παπαδόπουλο από τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Άρης Αβάτου
Αποκτήθηκε ο 26χρονος επιθετικός Πάρης Κοτόπουλος από την Αναγέννηση Θαλασσιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected