Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Οι δύο σπουδαίοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια προσφέρει απόψε στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στην πιάτσα των ταξί στη Βέροια.

Στο πρώτο χρονικά (19.00) Άρης και ΑΕΚ, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με μοναδικό στόχο το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά το ματς του πρωταθλήματος και το 2-2, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά αλλά αυτή τη φορά για τη ρεβάνς του ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδος. Στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο είχε διεξαχθεί, πριν την αναστολή των πρωταθλημάτων, η Ένωση είχε επικρατήσει στο ΟΑΚΑ, με 2-1, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο, το προβάδισμα για τον τελικό. Βέβαια ο Άρης με το εκτός έδρας γκολ ελπίζει για της ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθεί στις 21.30 το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, το οποίο μετά το 3-2 της Τούμπας, οποκτά τεράστιο ενδιαφέρον. Ο «δικέφαλος του Βορρά», έχοντας ελάχιστες ελπίδες για το πρωτάθλημα, ξέρει πολύ καλά πως αν δεν θέλει να χάσει εντελώς τη σεζόν οφείλει να πάρει το εισιτήριο εκείνος και να κόψει από τους «ερυθρόλευκους» την ελπίδα για νταμπλ!

Το πρόγραμμα :

Άρης – ΑΕΚ  (19.00)
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (21.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected