Κατηγορίες
Γενικά - Ποδόσφαιρο Κόσμος

On fire ο Μαρσιάλ και 3-0 η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά την επανέναρξη πλησιάζοντας Τσέλσι και τετράδα στους δύο βαθμούς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άντονι Μαρσιάλ που σημείωσε χατ τρικ. Εκτός αποστολής για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έμεινε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Για πρώτη φορά ο Σόλσκιερ έβαλε παρέα τους Πογκμπά και Φερνάντες από την αρχή (έπαιξαν 25 λεπτά στο Λονδίνο) και η Γιουνάιτεντ μπήκε φουριόζα και αγριεμένη, ανοίγοντας το σκορ με τον Άντονι Μαρσιάλ (1-0, 7ο λεπτό). Ο Γάλλος επιθετικός έδωσε νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του μετά από ασίστ του Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Γάλλος πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ μετά την 3η ασίστ στη σεζόν του Γουάν – Μπισάκα και έστειλε την Γιουνάιτεντ με μαξιλάρι δύο τερμάτων στα αποδυτήρια (2-0, 44ο λεπτό). Ο Άντονι Μαρσιάλ που διανύει την πιο παραγωγική του σεζόν στο νησί καθώς σε 36 συμμετοχές έφτασε τα 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και τα 14 στην Πρέμιερ Λιγκ, με άψογο πλασέ ολοκλήρωσε την μεγάλη του εμφάνιση με χατ τρικ. (3-0, 76ο λεπτό). Ο Γάλλος πέτυχε το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του και έγινε ο πρώτος παίκτης του συλλόγου που σκοράρει τρία γκολ σε ένα ματς μετά τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, τον Απρίλιο του 2013, κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ύστερα από τέσσερις μήνες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στο άδειο από κόσμο Όλντ Τράφορντ. Η ομάδα του Σόλσκιερ αγωνίστηκε τελευταία φορά στην έδρα της 8 Μαρτίου κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (2-0), ενώ μετά την επανέναρξη αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ. Την ερχόμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα η Μάντσεστερ αγωνίζεται στο Μπράιτον (30/6), ενώ η Σέφιλντ υποδέχεται την Τότεναμ (2/7). Οι επόμενες υποχρεώσεις για τις δύο ομάδες είναι τα προημιτελικά του κυπέλλου, η Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στο Κάροου Ρόουντ με την Νόριτς (27/6), ενώ η Σέφιλντ υποδέχεται την Άρσεναλ (28/6).

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Σο, Μαγκουάιερ, Λίντελεφ, Γουάν – Μπισάκα, Μάτιτς, Πογκμπά (80′ Περέιρα), Φερνάντες (80′ ΜακΤόμινεϊ), Μαρσιάλ (80′ Ιγκάλο), Ράσφορντ (80′ Τζέιμς), Γκρίνγουντ (81′ Μάτα)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Ουάιλντερ): Μουρ, Τζαγκέλκα, Μπέισαμ, Στίβενς, Ρόμπινσον, Μπάλντοκ, Φλεκ, Νόργουντ (45′ Μπεργκε), Λάντστραμ, ΜακΓκόλντρικ (63′ Ζίφκοβιτς), Μουσέ (45′ ΜακΜπέρνι)

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected