Αθλήματα

Super deal του Φαίακα με Ronan Le Peillet!

Συνεχίζει εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι ο Φαίακας Κέρκυρας καθώς όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο facebook, ήρθε σε συμφωνία με τον Γάλλο τερματοφύλακα Ρόναν Λε Πεϊλέτ.

Ο Γάλλος κίπερ ξεκίνησε το χάντμπολ στη Βρετάνη, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία της Ελβετίας. Μαζί με τον νεαρό Γεωργαλή θα αποτελέσουν το δίδυμο των τερματοφυλάκων για τον Φαίακα.

Αναλυτικά :

“Καλώς ήρθες στο νησί Ronan!!!

Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ένταξη του Ronan Le Peillet στο δυναμικό της αντρικής του ομάδας. Γεννημένος στις 12/08/1996 στη Βρέστη της Γαλλίας, ο ύψους 1,84m Stefan αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Ξεκίνησε το Handball σε νεαρή ηλικία στην Douarnenez της Βρετάνης , και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην PAUC.Τη σαιζόν 2016/2017 αγωνίστηκε στην HSG Nord HU (3η κατηγορία Γερμανίας)και στη συνέχεια με τη σειρά στην Geneva και μετά στην TSV Fortituto Gossau (1η κατηγορία Ελβετίας) όπου αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα.

Ronan Le Peillet: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την ένταξή μου στον Φαίακα Κέρκυρας, γεμάτος κίνητρο για να συμμετάσχω και εγώ στο φετινό εγχείρημα της ομάδας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του συλλόγου και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι ένας νεαρός τερματοφύλακας με εμπειρία σε πρωταθλήματα διάφορων χωρών, και σκοπεύω να βοηθήσω την ομάδα μου με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της. Έχω ήδη μάθει για τους εκπληκτικούς φιλάθλους μας και την ατμόσφαιρα στην έδρα μας στην Κέρκυρα , πραγματικά περιμένω να τους γνωρίσω και να ζήσουμε όλοι μαζί εκπληκτικές στιγμές αθλητισμού και συναισθήματα. Το να ζω σε ένα νησί θα είναι μια καινούρια εμπειρία για εμένα, αλλά βλέποντας και μόνο από φωτογραφίες τις ομορφιές της Κέρκυρας, ανυπομονώ να έρθει η έναρξη της σαιζόν!!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected