Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Άρης – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Ολυμπιακός απόψε στο “Barok” Coffee Bar

Δύο ακόμη σπουδαία παιχνίδια θα απολαύσουν απόψε οι ποδοσφαιρόφιλοι στο αγαπημένο στέκι του κέντρο της Βέροιας, το “Barok” Coffee Bar!

Στις 19:15 στη Θεσσαλονίκη, Άρης και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ, η οποία έχει αφήσει πίσω της πλέον τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και στοχεύει στην δεύτερη της νίκης εντός έδρας στην διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος, θα αγωνιστεί απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» χωρίς τους τραυματίες Λάρσον και Μαρτίνες. Σ΄ότι έχει να κάνει με το συγκρότημα του Αμπέλ Φερέιρα, θα αγωνιστεί με ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα απέναντι στους «κίτρινους», καθώς εκτός των γνωστών εδώ και καιρό τραυματιών (Μίσιτς, Αουγκούστο, Κρέσπο και Ζαμπά), επίσης εκτός λόγω τραυματισμού τέθηκαν οι τραυματίες Βιεϊρίνια και Πέλκας, αλλά και ο τιμωρημένος Ελ Καντουρί.

Στις 21:30 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, η οποία θέλει το τρίποντο προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ και να διατηρηθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» με ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του Ιταλού τεχνικού έχουν τεθεί οι τραυματίες Μπάρκας, Λόπες, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, αλλά και οι τιμωρημένοι Ολιβέιρα, Μάνταλος, Σιμόες. Σ΄ότι εχει να κάνει με τους «ερυθρόλευκους»» οι οποίοι θέλουν το τρίποντο για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον τίτλο, θα αγωνιστούν χωρίς τον Βαλμπουενά που προφυλάχθηκε αλλά και τους τραυματίες εδώ και καιρό Χριστοδουλόπουλο, Σουντανί και τον Μορ που δεν υπολογίζεται.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected