Κατηγορίες
Αθλήματα

Στην Πολωνία θα συνεχίσει την καριέρα της η Κεπεσίδου!

Αθλήτρια της Start Elblag θα είναι την επόμενη σεζόν η Μάγδα Κεπεσίδου.

Η διεθνής τερματοφύλακας συμφώνησε με την ομάδα της Πολωνίας για συμβόλαιο 1+1 έτος. Η ίδια σε συνέντευξή της στο e-handball.gr είχε αναφέρει την πρόθεση της να αγωνιστεί στο εξωτερικό, όταν θα ολοκλήρωνε τις σπουδές της, γεγονός που συνέβη.

Οι δηλώσεις της 23χρονης γκολκίπερ στο e-handball.gr:

«Τελειώνοντας τον πρώτο κύκλο των σπουδών μου, αποφάσισα να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην αθλητική μου πορεία! Πιστεύω από τις προτάσεις που είχα ήταν η καλύτερη επιλογή για το πρώτο βήμα. Θεωρώ ότι εμπειρίες από ευρωπαϊκά γήπεδα και παιχνίδια θα με βοηθήσουν, θα με εξελίξουν και θα με μεγαλώσουν και σαν αθλήτρια και σαν άνθρωπο έτσι ώστε να μπορέσω να βοηθήσω τις εθνικές μας ομάδες!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου αυτά τα χρόνια, το χάντμπολ της Αλεξανδρούπολης που με γέννησε και κυρίως την ομάδα που με ανέδειξε και με αγκάλιασε 7 χρόνια, την Νέα Ιωνία! Η Αθήνα, το σπίτι μου, θα είναι για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου»!

Ο προπονητής της νέας της ομάδας, Andrzej Niewrzawa δήλωσε: «Η Μαγδαληνή Κεπεσίδου ή η Magda Kepe για συντομία, είναι εκπρόσωπος του χάντμπολ από τη νότια Ευρώπη. Αποφασίσαμε να αποκτήσουμε αυτή την αθλήτρια λόγω της ενέργειας, του θάρρους και ενός εντελώς διαφορετικού στυλ από αυτό της Wiola Pająk. Είμαι πεπεισμένος ότι και οι δύο θα αλληλοσυμπληρωθούν πολύ καλά και αυτό θα ωφελήσει τόσο την ομάδα όσο και τις ίδιες. Ελπίζουμε ότι θα εγκλιματιστεί γρήγορα στο Elbląg, θα γίνει ένας σημαντικός κρίκος στην ομάδα και θα κερδίσει τη συμπάθεια των οπαδών».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected