Κατηγορίες
Basket

Στον Αριστοτέλη Φλώρινας ο Αλέξανδρος Σαρίκας

Ο Αλέξανδρος Σαρίκας αποτελεί το νέο τεράστιο μεταγραφικό απόκτημα του Αριστοτέλη Φλώρινας, ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα από τη Φλώρινα τη νέα χρονιά στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μετά την απομάκρυνσή του από το σύλλογο της Ερμιόνης, ο εξαιρετικός σκόρερ Σαρίκας βρήκε τον επόμενο “σταθμό” της καριέρας του στο σωματείο του Αριστοτέλη Φλώρινας. Το βιογραφικό του είναι πλούσιο, καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως είναι ο Κολοσσός Ρόδου, το Ίλιον, η Αγία Παρασκευή, ο Αμύντας, η Ε.Α.Πατρών, το Νέο Ληξούρι, η Ερμιονίδα και στο εξωτερικό με την ομάδα της Union Nosatel Xamax στην Ελβετία και την Treleborg στην Σουηδία.

Η ανακοίνωση :

“Το τμήμα basket του Αριστοτέλη Φλώρινας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον αθλητή Σαρίκα Αλέξανδρο για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου μας αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια του coach Μουρουζίδη στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας.

Ο Αλέξανδρος Σαρίκας (1,96m) έχει πλούσιο βιογραφικό στις εθνικές κατηγορίες αγωνιζόμενος με τις ομάδες των Κολοσσού Ρόδου, Ίλιον, Αγίας Παρασκευής, Αμύντα, Ε.Α.Πατρών, Νέου Ληξουρίου, Ερμιονίδας και στο εξωτερικό με την ομάδα της Union Nosatel Xamax στην Ελβετία και την Treleborg στην Σουηδία.

Του ευχόμαστε να έχει υγεία σε ένα πρωτάθλημα χωρίς ταυματισμούς και πολλές νίκες με τα χρώματα της ομάδας μας”.

Ο Σαρίκας στον ΑΡΙΣΤΟTEΛΗ ΦλώριναςΤο τμήμα basket του Αριστοτέλη Φλώρινας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την…

Gepostet von Aristotelis Florinas BC am Donnerstag, 2. Juli 2020

*με στοιχεία από το basketblog.gr

loading...
error: Protected