Ακαδημίες Ημαθίας

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Sport Experte : Εβδομάδα προπονητικής εκπαίδευσης, μετρήσεων και αξιολόγησης για ποδοσφαιριστές 8-20 ετών

Η Ακαδημία του Αστέρα Αλεξανδρείας σε συνεργασία με τον υπεύθυνο της Γερμανικής εταιρείας Μanagment Sport Experte, Δημήτρη Πετκάκη διοργανώνουν από τις 13-17 Ιουλίου την εβδομάδα προπονητικής εκπαίδευσης, μετρήσεων και αξιολόγησης κατά τα πρότυπα της μεθοδολογίας του Γερμανικού ποδοσφαίρου για παιδιά από 8-20 ετών.

Το προπονητικό camp διάρκειας πέντε (5) ημερών θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Ακαδημίας του Αστέρα Αλεξανδρείας στο Νησί Ημαθίας.

Οι ώρες προπονήσης θα είναι απογευματινες (18:30-20:30). Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να προπονηθούν κατά την διάρκεια της μεταβατικής περιόδου και να εκπαιδευτούν σε καινούργια πρότυπα γνωρίζοντας την φιλοσοφία και την προπονητική διαδικασία μιας υψηλών προδιαγραφών προπονητικής σχολής όπως η Γερμανική.

Κατά την διάρκεια των προπονήσεων οι ποδοσφαιριστές θα αξιολογηθούν στους βασικούς παράγοντες του ποδοσφαίρου αναλογα με την ηλικία τους και τη θέση τους καθώς και θα υποβληθούν σε διάφορες μετρήσεις.

Για τους ποδοσφαιριστές που θα ξεχωρίσουν βάση του ταλέντου τους, της ποιότητας τους και της ετοιμότητας τους η SPORT EXPERTE θα προτείνει συνεργασία για την καλύτερη προώθηση της καριέρας του στον εγχώριο αλλά και παγκόσμιο χώρο.

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6930 393 091 (Δημήτρης Πετκάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected