Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα - Συνεργάτες

Το sportsup.gr καλωσορίζει στο δίκτυο συνεργατών το Coffee-Lab Βέροια!

Μια ακόμη επιχείρηση που λειτουργεί ως franchise και μετρά σημαντικό αριθμό καταστημάτων ανά την Ελλάδα, είναι από σήμερα μέλος του δικτύου συνεργατών του sportsup.gr!

Το νεοσύστατο Coffee-Lab στη Βέροια, που λειτουργεί εδώ και έναν μήνα στην οδό Πιερίων 8 (απέναντι από την πρώην Εθνική Τράπεζα) ανήκει πλέον στην ομάδα μας και μεις δεν έχουμε παρά να εργαστούμε έτσι ώστε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην προβολή της επιχείρησης!

Το Coffee-Lab της Βέροιας είναι ένα από τα 100 και πλέον καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο, με στόχο (όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία στη σελίδα της) να επεκτείνει το DIRECT TRADE με full traceability, Sustainability από τον καλλιεργητή-παραγωγό μέχρι τον τελικό καταναλωτή.

Στο Coffee-Lab της Βέροιας θα βρείτε single origin ποικιλίες καφέ από Κένυα, Βραζιλία, Αιθιοπία, Γουατεμάλα όπως παρακάτω :

Ωστόσο έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε καφέ σε συσκευασία για το σπίτι σας αλλά και μια σειρά από εδέσματα για το πρωινό σας αλλά και το ταξίδι σας!

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στους Νίκο και Σωτήρη καλές δουλειές, πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες και στο εξαιρετικό προσωπικό του Coffee-Lab, καλή δύναμη και πάντα με το χαμόγελο!

Η σελίδα του Coffee-Lab Βέροια ΕΔΩ

Ας ξεφυλλίσουμε το φυλλάδιο για το delivery :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected