Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Η ανανέωση του τεχνικού team, οι αποχωρήσεις και η πρώτη μεταγραφή του Ναύαρχου Βότση, αντιπάλου των Αετών Βέροιας στη νέα Γ Εθνική

Χωρίς χρονοτριβή κινείται για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν ο Ναύαρχος Βότσης BC, αντίπαλος των Αετών Βέροιας στον 5o όμιλο της Γ Εθνικής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την παραμονή του προπονητή Γρηγόρη Μυστιλιάδη, που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ από το ρόστερ δεν θα συνεχίσουν οι Κώστας Βεργίνης, Δημήτρης Ζέγκας, Σωκράτης Σταυρίδης, Κυριάκος Γκόφας και Δημήτρης Μακρυγιάννης.

Την ίδια ώρα, η πρώτη μεταγραφή των νεοφώτιστων είναι ο Κώστας Μανδράς (20 ετών, power forward), που αγωνίστηκε φέτος στη Γ Εθνική με τη φανέλα της ΜΕΝΤ.

Αναλυτικά :

“Ο Ναύαρχος Βότσης ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μανδρά (20, PF/C). Ο Κωνσταντίνος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τα χρώματα της ΜΕΝΤ στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, σε μια χρονιά που η ομάδα του κέρδισε μάλιστα την άνοδό της στη Β’ Εθνική. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected