Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Αταλάντα…σεληνιάστηκε μετά καραντίνας και “κλειδώνει” το Champions League (vid)

Ακόμη μία νίκη στη Serie A πανηγύρισε η Αταλάντα, που επικράτησε 1-0 στη Σαρδηνία της Κάλιαρι, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής.

Όπως αναφέρει το onsports.gr, το πέναλτι του Μουριέλ στο 27΄ ήταν αρκετό για να δώσει το «τρίποντο» στην ομάδα του Μπέργκαμο, που έχει σχεδόν «κλειδώσει» την προνομιούχο τέταρτη θέση και πλησίασε σε απόσταση ενός βαθμού την τρίτη Ίντερ. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης ήταν βασικός για την Κάλιαρι (αντικαταστάθηκε στο 67΄ από τον Ματιέλο), η οποία από τη φάση του πέναλτι έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καρμπόνι.

Ένα βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσός» στη μάχη της παραμονής πήρε η Τζένοα στο «Φρίουλι», αποσπώντας ισοπαλία 2-2 από την Ουντινέζε, αν και έχανε 2-0 ως το 81΄. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Πιναμόντι να εκτελεί πέναλτι, τον Μούσο να αποκρούει, αλλά τον επιθετικό της Τζένοα να σκοράρει με δεύτερη προσπάθεια.

Τρία πέναλτι διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στο «Ενιο Ταρντίνι», όπου η Φιορεντίνα νίκησε 2-1 την Πάρμα και ξέφυγε αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού, απομακρύνοντας παράλληλα τους γηπεδούχους από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Σαμπντόρια επιβλήθηκε άνετα 3-0 της ουραγού -πλέον- ΣΠΑΛ και πήρε βαθμολογική «ανάσα», ενώ η Μπρέσια νίκησε 2-0 τη Βερόνα και απέκτησε δικαίωμα στην ελπίδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected