Κατηγορίες
Basket

Γ Εθνική : Ολοκληρώνει τη συγκρότηση του ρόστερ ο Ναύαρχος Βότσης

Τους νεαρούς αθλητές του ρόστερ κράτησε ο Ναύαρχος Βότσης ενόψει Γ Εθνικής, ενώ ισάριθμοι αθλητές προωθήθηκαν από την Εφηβική ομάδα.

Αναλυτικά :

“Αν είμαστε χαρούμενοι για την άνοδό μας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί σε αυτό το ταξίδι, πιστοί στη φιλοσοφία του συλλόγου μας, θα πορευτούμε με νεαρά παιδιά, γεμάτα όρεξη για δουλειά, φιλοδοξία και αγάπη για το παιχνίδι.

Η ομάδα μας δείχνει εμπιστοσύνη στους νεαρούς της αθλητές, μια εμπιστοσύνη που δεν χαρίστηκε σε κανέναν, αλλά κερδήθηκε επάξια μέσα από τη δουλειά, τη νοοτροπία και την αξία του καθενός.

Έτσι, ο Ναύαρχος Βότσης με χαρά ανακοινώνει πως με τη φανέλα του θα αγωνίζονται και την επόμενη σεζόν οι Νίκος Εσιρπέογλου (22, PF/C), Ηλίας Μπάδης (20, SG/SF), Κωνσταντίνος Πυδαράκης (20, PG) και Δάνης Τραπεζάνογλου (19, SF/PF).

Επίσης, θέση στο ρόστερ του Ανδρικού μας και ενεργό ρόλο θα έχουν φέτος και 4 παιδιά που προέρχονται από την Εφηβική μας ομάδα, οι Ηλίας Πασσαρής (18, PG), Πέτρος Σούκερας (18, SG/SF), Χρήστος Ασημάκης (18, SF/PF) και Άρης Ντούνης (17, C).

Όλοι τους αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στη δύσκολη προσπάθεια της ομάδας μας στο απαιτητικό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και τους ευχόμαστε υγεία και ό,τι καλύτερο, μέσα και έξω από το γήπεδο!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected