Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον ΠΑΟΚ η Jovana Stojanovic

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του νταμπλούχου ΠΑΟΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία με την Σέρβα πίβοτ Γιοβάνα Στογιάνοβιτς, η οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις :

“Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Jovana Stojanovic, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη στο Βελιγράδι της Σερβίας το 1994, η Jovana Stojanovic αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 180cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2005 από την ŽRK Zemun, στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2010, συλλέγοντας τις πρώτες της εμπειρίες από τον γυναικείο χώρο του χάντμπολ.

Το 2010 μεταπήδησε στην εξίσου σέρβικη, ŽRK MAX SPORT Nova Pazova, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια, παίρνοντας παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αγωνιζόμενη στο EHF Challenge Cup.

Το μεγάλο βήμα στην καριέρας της ήρθε το 2013, όταν και μεταγράφηκε στην ŽRK Radnicki Kragujevac. Εκεί κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ πραγματοποίησε εμφανίσεις στο EHF Champions League και στο EHF European Cup.

Η αγωνιστική περίοδος 2016-17 την βρήκε στην ουγγρική, Békéscsaba előre nkse, ενώ οι δύο επόμενες ως μητέρα την βρήκαν ανενεργή με το άθλημα.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της σέρβικης, ŽRK Železničar Inđija.

Όσον αφορά τις διεθνείς συμμετοχές της, έχει αγωνιστεί με την Εθνική Νεανίδων της Σερβίας.

Μετά την συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ, η Jovana Stojanovic δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον ΠΑΟΚ και θα γίνω κομμάτι αυτού του σπουδαίου Συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κο Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Οι φιλοδοξίες μου είναι συνυφασμένες με αυτές του ΠΑΟΚ, δηλαδή ότι θέλει να βρίσκεται πάντα στην κορυφή και να κερδίζει τρόπαια. Έχω ακούσει ότι ο ΠΑΟΚ έχει καταπληκτικούς οπαδούς και δεν μπορώ να περιμένω να αγωνιστώ μπροστά τους. Τους υπόσχομαι ότι θα δίνω το 100% μου σε κάθε αγώνα, τιμώντας τα χρώματα της φανέλας μου. Πάμε ΠΑΟΚ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected