Κατηγορίες
Basket

“Χλώμιασε” η Α2 για τον ΠΑΣ Γιάννινα, δυσοίωνο το μέλλον και στα Φάρσαλα!

“Σημεία των καιρών” σε δύο ομάδες των εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ, ένεκα της οικονομικής δυσπραγίας μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Κώστα Σιαράβα, τελικά δεν θα αγωνιστεί στην Α2 τη νέα σεζόν.

Όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος της Ηπείρου, δεν θα αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία τη νέα σεζόν, παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο Καχριμάνης και ο Σιαράβας από την πλευρά της Περιφέρειας Ηπείρου.

Προς «λουκέτο» στα Φάρσαλα

Ασφυκτική είναι και και η κατάσταση στον ΓΣ Φαρσάλων, ο οποίος όχι μόνο δύσκολα θα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική, αλλά οδεύει και προς ολικό λουκέτο.

Όπως αναφέρει το «protostypos.gr» άκαρπη ήταν και η τρίτη γενική συνέλευση και τελευταία βάση καταστατικού της παραιτηθείσας Διοίκησης του Συλλόγου. Αυτό σημαίνει ότι ο Γυμναστικός οδεύει σε αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων εκτός αν υπάρξει ένα «θαύμα» και συσταθεί νέο Δ.Σ, με το συγκεκριμένο «θαύμα» να φαντάζει αυτή τη στιγμή απίθανο, καθώς δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον.

Αν υπάρξει αναστολή, αυτόματα όλα τα τμήματα του ΓΣ Φαρσάλων παύουν να υφίστανται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected