Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Καταργείται πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα U12 της ΕΠΟ

Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ οπού πάρθηκαν αρκετές αποφάσεις, ανάμεσα τους και τα πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων ή πιο ευρέως γνωστά πρωταθλήματα Μικτών ομάδων.

Όπως αναφέρει το sentranews, εκεί αποφασίστηκε η κατάργηση της ηλικιακής κατηγορίας Κ12 που προγραμματίστηκε μεν φέτος αλλά δεν διεξήχθη ποτέ λόγω του κορονοϊού, με την ΕΠΟ να αποφασίζει την επιστροφή στα…παλιά και σε δύο κατηγορίες που προτιμούν οι περισσότερες Ενώσεις, οι Υπεύθυνοι των Εθνικών ομάδων αλλά και οι ΠΑΕ καθώς θα μπορούν να έχουν εικόνα των ταλέντων της χώρας και αξιοποίησης τους.

Έτσι λοιπόν απο τη νέα χρονιά η Κ14 θα είναι ξανά η “μικρή” ηλικιακή κατηγορία ενώ επιστρέφει και η κατηγορία των Κ15 που θα είναι η κατηγορία “Νέων”. Κίνηση αν μη τι άλλο που ικανοποιεί τους περισσότερους Ενωσιακούς προπονητές,

Ο τρόπος που θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα της νέας χρονιάς όπως και οι όμιλοι θα οριστηκοποιηθεί σε νέα συνεδρίαση, όταν και θα κατατεθούν οι προτάσεις της Επιτροπής πρωταθλήματος Μικτών ομάδων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected