Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οριστικό : Ο Σάκης Γεωργίου αναλαμβάνει προπονητής στον ΑΟ Τσιλιβή!

Ο Σάκης Γεωργίου θα είναι ο νέος προπονητής στην ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή.

Όπως αναφέρει το Ioniansports, ο Ημαθιώτης ποδοσφαιριστές συμφώνησε με τη διοίκηση για να αναλάβει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Πλάνου. Επίσης, ο νέος τεχνικός θα αναλάβει και τις Ακαδημίες της ομάδας, καθώς ο μέχρι πρότινος προπονητής Νίκος Ντόβρος έχει αποχωρήσει από το νησί για επαγγελματικούς λόγους.

Η διοίκηση του Τάκη Γκλαβά θα κινηθεί σε ένα νέο πλάνο με τον ίδιο τον πρόεδρο να κατεβάζει τον πήχη, προσπαθώντας να περάσει μια νέα φιλοσοφία μέσα από την οποία με υπομονή και σκληρή δουλειά θα μπορέσει η ομάδα να γίνει και πάλι δυνατή. Όπως το έχουμε γράψει ο σύλλογος κτυπήθηκε βάναυσα από τον κορονοϊό στο οικονομικό κομμάτι και θα πρέπει σιγά σιγά να ορθοποδήσει. Το πλάνο που έχει δημιουργηθεί αφορά την συμμετοχή της ομάδας στην Α΄ κατηγορία του τοπικού, αποχωρώντας από την Γ΄ Εθνική.

Όμως, αυτό το κεκτημένο όπως και να έχει πονάει τους ανθρώπους της ομάδας που θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για να μπορέσει ο σύλλογος να αγωνιστεί και πάλι στις Εθνικές κατηγορίες, κάτι που φαντάζει αυτή την στιγμή ακατόρθωτο. Ο κος Γκλαβάς θα έχει μέσα στην εβδομάδα κάποιες συναντήσεις όπου από αυτές θα εξαρτηθεί αν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να βρει πόρους και να κάνει το θαύμα αγωνιζόμενη και πάλι εκτός νησιού. Υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι τις δηλώσεις συμμετοχής να βρεθεί οικονομική βοήθεια. Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί αν θα έρθουν τουρίστες στην περιοχή και δουλέψουν οι επιχειρήσεις έστω και την τελευταία στιγμή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected