Basket

Στη Νίκη Βόλου ο Απόστολος Κωστούλας

Αν και η ομάδα των Ιωαννίνων εξασφάλισε την άνοδο στην Α2 κατηγορία, τα εμπόδια για την ομάδα δείχνουν ότι είναι πολλά για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, οπότε και οι παίκτες αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρα τους.

Όπως αναφέρει το magnesianews, στο πλαίσιο αυτό η Νίκη Βόλου βγαίνει ευνοημένη, καθώς έφτασε σε συμφωνία με τον 21χρονο Βολιώτη guard, Αποστόλη Κωστούλα, ο οποίος θα αγωνιστεί ξανά στη Β’ Εθνική, αυτή τη φορά με τους «κυανόλευκους».

Ο νεαρός Βολιώτης καλαθοσφαιριστής είναι γνωστός, παρά το νεαρό της ηλικίας του, στο κοινό της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, καθώς ξεκίνησε την πορεία του στις ακαδημίες του ΓΣ Βόλου, για να συνεχίσει μέχρι την ηλικία των 14 ετών στις ακαδημίες της Νίκης. Στη συνέχεια επέστρεψε στον ΓΣ Βόλου και στην εφηβική ομάδα του συλλόγου, για να συνεχίσει στη Γ’ Εθνική και στον Ολυμπιακό Βόλου, προτού ενταχθεί στο δυναμικό των Ιωαννίνων. Η εξέλιξη του παίκτη αλλά και οι δυνατότητές του έφεραν και πάλις το προσκήνιο τη Νίκη Βόλου, που κινήθηκε αναλόγως και πέτυχε τη συμφωνία μαζί του.

Από εκεί και πέρα, και ενώ ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να διευθετήσει υποθέσεις για τους «κυανόλευκους», όπως η ανανέωση της συμφωνίας με την εταιρεία αθλητικού υλικού που ντύνει την ομάδα. Από εκεί και πέρα όμως, πέρα από την ανακοίνωση της μεταγραφής του Κωστούλα αναμένεται και η επισημοποίηση των συνεργασιών με τους Παναγιώτη Φιλιππόπουλο και Δημήτρη Λόλα.

Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει ένα μικρό εμπόδιο με την ομάδα του Φίλιππου Βέροιας, το οποίο ωστόσο αναμένεται σύντομα να ξεπεραστεί. Από την άλλη, η λύση συνεργασίας του Δημήτρη Λόλα με την ΚΑΕ Λάρισα είναι δεδομένη, και κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες απομένουν για ν’ ανακοινωθεί ο παίκτης από τη Νίκη Βόλου.

Όπως και να έχει, σιγά σιγά συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ για το ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του το τεχνικό δίδυμο Ανδρέα Μαύρου-Γιώργου Κοσμάτου, ενόψει της νέας χρονιάς που θα βρει την ομάδα στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected