Football League - Μεταγραφές

Ολυμπιακός Βόλου : Η σιγουριά για Γιαννίτση, οι πέντε ανανεώσεις και το “αντίο” Τσιάρα

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μιχάλη Γιαννίτση, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε ως βασικός στα Τρίκαλα (20 συμμετοχές) αναμένεται να συνεργαστεί εκ νέου στο Βόλο με τον Περικλή Αμανατίδη, τον νέο προπονητή των «ερυθρολεύκων».

Ο 28χρονος στόπερ, ο οποίος προορίζεται ως αντικαταστάτης του Μανώλη Φαζού, έχει 29 συμμετοχές στη Super League με τον Άρη (πήγε το 2011 και έπαιξε ουσιαστικά τις δύο επόμενες χρονιές). Στη συνέχεια, όταν ο Άρης υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, λόγω χρεών, πήγε στην Καλλιθέα (Football League, 21 συμμετοχές στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος την περίοδο 2014-15). Έκανε γεμάτη χρονιά στον Κισσαμικό (2015-16) με 28 συμμετοχές στη Β’ Εθνική, ενώ την επόμενη χρονιά κατέγραψε 30 συμμετοχές στη Σπάρτη (Football League). Στη συνέχεια πήγε για έξι μήνες στα Τρίκαλα, πριν πάρει μεταγραφή για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στον οποίο αγωνίστηκε ενάμιση χρόνο, σε Γ’ Εθνική και Football League. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στέφθηκε πρωταθλητής στη Football League με την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Μιχάλη Γιαννίτση από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Εβδομάδα σημαντικών ανακοινώσεων για τον Ολυμπιακό

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ την ερχόμενη Τετάρτη 15/7, πρόκειται να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός Βόλου τον προπονητή που θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας τη νέα χρόνια.

Μπορεί οι ιθύνοντες της ΠΑΕ να μην έχουν ανακοινώσει επίσημα το όνομα του νέου προπονητή, ωστόσο, αυτός όπως έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη είναι ο Περικλής Αμανατίδης. Ο 50χρονος τεχνικός επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» με στόχο να τους οδηγήσει εκ νέου στο δρόμος των επιτυχιών, όπως την περίοδο 2018-19, χρονιά στην οποία ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες, ύστερα από τρία χρόνια περιπλάνησης στη Γ’ Εθνική.

Στη συγκεκριμένη παρουσίαση θα ανακοινωθεί και ο προπονητής της ομάδα Κ17, ενώ θα γίνει παρουσίαση και του τεχνικού διευθυντή Θωμά Μακρή, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με το goalpost, θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις που θα αφορούν τους παίκτες που έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό από το υπάρχον ρόστερ.

Πέντε παίκτες που σίγουρα θα φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι οι Νίκος Μπουτζίκος, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κλεβί Κόλα, Στάθης Ρόκας και Στάθης Βασιλούδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εν λόγω ποδοσφαιριστές τα έχουν βρει σε όλα με τη διοίκηση και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Επίσης, όπως όλα δείχνουν μέλη της «ερυθρόλευκης» οικογένειας θα παραμείνουν και δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Λόρι Κέρη. Είναι παίκτες επιπέδου, έμπειροι με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και μπορούν να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τους «ερυθρόλευκους» και ορισμένοι ακόμη ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και ο Γκενάτι Ξενοδόχοφ.

Στους παίκτες που θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο θα πρέπει να προστεθεί και ο Αντώνης Τσιάρας, ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στα Τρίκαλα, με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του. Πρόκειται για έμπειρο ανασταλτικό μέσο με «γεμάτες» χρονιές τα τελευταία χρόνια, γνώστη της κατηγορίας και εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected