Football League - Μεταγραφές

Οι πρώτες μεταγραφές του Αιγάλεω

Τις πρώτες του μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε το Αιγάλεω.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κωνσταντίνου Καρρίκι, του 23χρονου (30/10/1996) αμυντικού με καταγωγή από την Αλβανία (διεθνής με την U21) που κατέγραψε 18 συμμετοχές φέτος με τον Απόλλωνα Λάρισας (παλαιότερα σε KF Tirana, ΝΠΣ Βόλο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Αστέρα Μαγούλας) και του Χαράλαμπου Οικονομόπουλου, του 29χρονου (09/01/1991) αμυντικού που έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα (25 συμμετοχές, ένα γκολ) και παλαιότερα έπαιξε σε Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕ Σπάρτη, ΑΟ Χανιά, Άρη και Βύζαντα Μεγάρων.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ ΑΙΓΆΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Χαράλαμπου Οικονομόπουλου. Ο 29 χρονος Αμυντικος αγωνίστηκε τη φετινή περίοδο στην ΠΑΕ Τρίκαλα. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Άρη, Ολυμπιακό Βόλου, Σπάρτη, Χανιά και Βύζαντα Μεγάρων. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.”

Η ΠΑΕ ΑΙΓΆΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Χαράλαμπου Οικονομόπουλου. Ο 29 χρονος Αμυντικος αγωνίστηκε τη φετινή περίοδο στην ΠΑΕ Τρίκαλα. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Άρη, Ολυμπιακό Βόλου, Σπάρτη, Χανιά και Βύζαντα Μεγάρων. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected