Κατηγορίες
Super League 1

Μόνο μία εκκρεμότητα απομένει για τον «γάμο» Κάναντι-Ατρομήτου

Ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα έχει ξεκινήσει και ο Ατρόμητος έχει ως προτεραιότητα το θέμα του προπονητή.

Όπως αναφέρει το Sportime, εκλεκτός ο Νταμίρ Κάναντι. Αυτόν ήθελε και τον Δεκέμβριο για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αναστασίου, αλλά η επιστροφή του Αυστριακού είχε κολλήσει στην αποζημίωση της Νυρεμβέργης.

Ακόμη και τώρα ο Κάναντι από τους Γερμανούς πληρώνεται. Μπορεί να αποχώρησε τον Νοέμβριο από εκεί, αλλά το συμβόλαιό του δεν λύθηκε γιατί δεν μπορούσε να βρεθεί η χρυσή τομή. Αυτός είναι πια ο μοναδικός αστερίσκος για την επιστροφή στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος κατά τα άλλα τα έχει βρει σε όλα μαζί του.

Εκείνο που του τόνισε προ ημερών ήταν πως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα τα πάντα. Στο περιβάλλον του ο 50χρονος τεχνικός λέει ότι θα βρεθεί η άκρη με τη Νυρεμβέργη και θα γυρίσει στην Ελλάδα. Μένει να φανεί και στην πράξη αυτό. Πληροφορίες αναφέρουν πως ψάχτηκε και για κάτι άλλο από τη Super League 1 ο Κάναντι, αλλά για διάφορους λόγους δεν προχώρησε.

Από εκεί και πέρα, είναι σαφές πως υπάρχουν περιπτώσεις που θα ξεκαθαρίσουν ανάλογα με το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής. Υπάρχουν παίκτες για τους οποίους αποφασίζει το κλαμπ, όπως ο Ούμπιντες. «Θες να μείνεις, θες κάποιο πόστο; Ό,τι θες» ήταν το μήνυμα προς τον Αργεντινό. Άλλοι, όμως, θα κριθούν από τον κόουτς και για κάποιους αυτό ενδεχομένως να μην είναι καλό. Χαρακτηρισικό παράδειγμα ο Μανούσος…