Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κράτησε Δοϊρανλή παρά τις…σειρήνες ο Μακεδονικός

Οι εμφανίσεις του 17χρονου Γιάννη Δοϊρανλή με τη φανέλα του Μακεδονικού, κέντρισαν το ενδιαφέρον ομάδων ανώτερων κατηγοριών, ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινήθηκε γρήγορα και συμφώνησε για την παραμονή του στο ρόστερ.

Αναλυτικά :

“Ο Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Δοϊρανλή, σε μια κίνηση με την οποία εξασφαλίζει τόσο τα συμφέροντα του παίκτη όσο και του συλλόγου.

Ο 17χρονος Δοϊρανλής εντυπωσίασε στη φετινή σεζόν με τις επιδόσεις του, κάνοντας ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Παντζιαρά. Γαλουχημένος τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία του Μακεδονικού, ο νεαρός κεντρικός μέσος ξεχώρισε από την αρχή κάνοντας το μεγάλο βήμα το περυσινό καλοκαίρι και κερδίζοντας την καθιέρωση στη Γ Εθνική με ώριμες εμφανίσεις, όντας η «σημαία» των τμημάτων υποδομής στην πρώτη ομάδα.

Την εξαιρετική πρώτη του σεζόν στο ανδρικό ποδόσφαιρο συνδύασε με τη δύσκολη χρονιά της Γ’ λυκείου και των πανελληνίων εξετάσεων, στις οποίες ανταποκρίθηκε άριστα.

Με σκοπό να εξασφαλίσει σε κάθε περίπτωση το μέλλον του Γιάννη, αλλά και τα δικά του συμφέροντα αναφορικά με το έντονο ενδιαφέρον από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών προς το πρόσωπο του, ο Μακεδονικός προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του για ακόμη ένα έτος με τον νεαρό μέσο.

Η διοίκηση του συλλόγου του εύχεται μια υγιή σεζόν, με επιτυχίες στο ποδόσφαιρο, αλλά και καλή φοιτητική σταδιοδρομία!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected