Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στη Μπράουνσβαϊγκ ο Γιάννης Νικολάου

Στη νεοφώτιστη Άϊντραχτ Μπράουνσβάιγκ της 2. Bundesliga θα συνεχίσει την καριέρα του ο ομογενής αμυντικός μέσος, Γιάννης Νικολάου, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον γερμανικό σύλλογο.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Νικολάου ανήκε από το από το 2018 στη Ντιναμό Δρέσδης καταγράφοντας στην σεζόν που ολοκληρώθηκε 32 συμμετοχές, ωστόσο μετά τον υποβιβασμό της πρώην ομάδας του στη Γ΄ Γερμανίας μεταπήδησε στην Άϊντραχτ Μπράουνσβαϊγκ υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

«Ο Γιάννης Νικολάου είναι ο ονειρεμένος παίκτης για τον Ντάνιελ Μέγιερ (προπονητής Μπράουνσβαϊγκ). Αποκτήσουμε έναν αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί παντού και μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα μας», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Πέτερ Φόλμαν.

«Η Άϊντραχτ Μπράουνσβαϊγκ είναι ιστορικός σύλλογος, με οπαδούς. Είναι το ποδόσφαιρο που μου αρέσει σε ομάδα με παράδοση. Οι στόχοι του συλλόγου ευθυγραμμίζονται με τους δικούς. Από την αρχή με έπεισαν στις συζητήσεις που είχαμε. Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση της καριέρας μου», τόνισε ο ομογενής ποδοσφαιριστής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected