Κατηγορίες
Basket

Στη ΔΕΚΑ οι Στέφανος Μπόζιτς και Γιάννης Κάσουρας

Ο Στέφανος Μπόζιτς αποτελεί το νέο και ιδιαίτερα σημαντικό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της ΔΕΚΑ εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, η οποία θα την βρει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αντίπαλη με τον ΑΟΚ και τους Αετούς Βέροιας.

Την προηγούμενη χρονιά, ο Μπόζιτς αγωνιζόταν ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων, έχοντας εξίσου πρωταγωνιστικό ρόλο, τον οποίον σκοπεύει να διεκδικήσει και τη νέα χρονιά με την ΔΕΚΑ.

Την ίδια ώρα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιάννη Κάσουρα, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Στρατώνι.

Η ανακοίνωση :

«Η 10Academy ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Στέφανου Μπόζιτς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020/2021. Ο νεαρός αθλητής ξεκίνησε από τον Γ.Α.Σ Ιάλησος και την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Η 10Family καλωσορίζει τον Στέφανο στην ομάδα και του εύχεται καλή χρονιά».

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση:

Η 10Academy είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Γιάννη Κάσουρα (ύψος 2.03). Ο 28 χρόνος αθλητής θα βοηθήσει στο συγκρότημα του Ιωσήφ Νικολαϊδη στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Παναθλητικό Πειραματικό, Αρετσού, Αργοναύτη, Αναγέννηση Φλόγα, Ερμή Λαγκαδά, Ασπίδα Ξάνθης και Στρατώνι.

Η 10Family εύχεται στον Γιάννη μια Καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και τον καλωσορίζει στον Σύλλογο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected